Kampanya sistem önerisi

Gerçekten kendinizi haklı çıkarmak için boş mesajlar atıyorsunuz, RTX 3060 çıkalı daha birkaç ay oldu. Satılmıştı derken yani yıllar öncesinden bahsetmiyorum, 1-2 hafta öncesinden bahsediyorum.
Arkadaş konuyu bugün açmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten kendinizi haklı çıkarmak için boş mesajlar atıyorsunuz, RTX 3060 çıkalı daha birkaç ay oldu. Satılmıştı derken yani yıllar öncesinden bahsetmiyorum, 1-2 hafta öncesinden bahsediyorum.
silindi

Son düzenleme:
"Gerçekten kendinizi haklı çıkarmak için boş mesajlar atıyorsunuz" foruma katıldığım tarihe bakın şuan bunu söylemek istemezdim fakat üzerime geldiğiniz için bunu söylüyorum
Şu cümleden sonra tartışmanın mantıksız olduğuna karar verdim, siz haklısınız hocam iyi günler. :)

Arkadaş konuyu bugün açmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Gerçekten kendinizi haklı çıkarmak için boş mesajlar atıyorsunuz" foruma katıldığım tarihe bakın şuan bunu söylemek istemezdim fakat üzerime geldiğiniz için bunu söylüyorum
Haklısınız bu tarihe göre gerçekten fiyatına değecek kampanyalı bir Pc almayı düşünüyorum, parayı boşa harcamak istemiyorum en iyi şekilde değerlendirmek için kampanya sistemlere bakınıyorum umarım donanım arşivi yakın bir tarihte 9 bin TL kasa yaparlar.

Geri