K KELTIX 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mehmet kılıç 31 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Abdullah Hacıgül yazmış: Kutu üzerindeki seri no olması lazım Devamı için tıklayın... Kutu gelir yarın gelsinde deneyim bir yazarım buraya
Abdullah Hacıgül yazmış: Kutu üzerindeki seri no olması lazım Devamı için tıklayın... Kutu gelir yarın gelsinde deneyim bir yazarım buraya
K KELTIX 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mehmet kılıç 4 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Seri numarasını yazdım daha sonra BIC kodu istedi sanırım yanlış yazdım tekrarda girilmiyor
K KELTIX 80+ Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Mehmet kılıç 8 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Swif kodu girmesseniz paranız çöp oluyor ben yanlış girdim bankadan temin etmeniz gerekiyor swift(BIC) kodunuzu @Abdullah Hacıgül
Swif kodu girmesseniz paranız çöp oluyor ben yanlış girdim bankadan temin etmeniz gerekiyor swift(BIC) kodunuzu @Abdullah Hacıgül