Neler Yeni

(Kampanyalı Hazır sistem Niyetine PC)

asko56

80+ Silver
Kardeşim sakin ol ya sürekli her gün burda değiliz bu kadar sinirlenmene gerek yok alt tarafı bi sistem topluyoruz biraz abartmış olabilirim ama bu son konu zaten forum sahibi gibi takılmanıza gerek yok burada.
forumun belirledigi kural açık ve net spam konu paylaşamazsın çünkü toplama pc de sadece siz yoksunuz diyelim siz 3 konu 3 saat ara ile paylaştıgınızda sürekli size insanlar cevap vericek ama başka birisi işte pc toplamak istiyorum yardım edermisini diyen kişi görülmeyecek çünkü burada sizin konunuz daha fazla öne çıkıcak mesaj alıcak vs vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kadir
forumun belirledigi kural açık ve net spam konu paylaşamazsın çünkü toplama pc de sadece siz yoksunuz diyelim siz 3 konu 3 saat ara ile paylaştıgınızda sürekli size insanlar cevap vericek ama başka birisi işte pc toplamak istiyorum yardım edermisini diyen kişi görülmeyecek çünkü burada sizin konunuz daha fazla öne çıkıcak mesaj alıcak vs vs.
kardeşim ben 24 saatte 1 konu açıyorum buraya hiç biri'de spam değil bu topladığım bilgisayarın son haliydi insanlar'da faydalansın diye paylaşıyorum. mesela sizin spamdan kastınız ne ben sürekli konu açan birisi değilim ki? dün 1 açtım ondan önceki gün 1 kez açtım bugünde 1 kez açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem senin uyarmana gerek yok moderatörler uyarır zaten beni öyle bir şey yaptığımda direkt siteden uzaklaştırılırım kuralları biliyorum kuralları sizden öğrenmeme gerek yok site'de zaten moderatörler var onlar gerektiğinde bize kuralları öğretiyor sizden öğrenmemize gerek yok yani.

Top Bottom