Neler Yeni

Kamp'ta laptopu şarj etmek

Alikose01

80+ Bronze
Selamlar arkadaşlar, Ben sürekli kamp yapmaya giden biriyim ve akşamları laptoptan film izlemek istiyorum ancak şarjı akşama dayanmıyor ve buna bir çözüm arıyorum sizce ne yapabilirim kampta şarj edebilmek için, Powerbank ile şarj edemiyorum çünkü kalın uçlu adaptör kullanıyor, dönüştürücüleri falan varmıdır acaba yada başka bir çözüm yolu ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Selamlar arkadaşlar, Ben sürekli kamp yapmaya giden biriyim ve akşamları laptoptan film izlemek istiyorum ancak şarjı akşama dayanmıyor ve buna bir çözüm arıyorum sizce ne yapabilirim kampta şarj edebilmek için, Powerbank ile şarj edemiyorum çünkü kalın uçlu adaptör kullanıyor, dönüştürücüleri falan varmıdır acaba yada başka bir çözüm yolu ?
Bu tarz ürünler var;

Alikose01

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
emre yokuş
laptoplar genelde 19v 3a ile şarj olur . Powerbank çıkış voltajı 5v olduğu için şarj etmez. yanına ups alabilirsin ya da yedek bir batarya alıp yanında götür.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,402
İsim
.
Yedek batarya bu kadar basit

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ekran parlaklığını olabildiğince azalt.

Güç Yönetimi'nden "Güç Tasarrufu" moduna al ve "işlemci güç yönetimi" kısmını olabildiğince düşür.

İşlemcinin frekansını mümkün olduğunca düşür.

Mouse, kulaklık gibi aygıtları cihaza bağlama.

Eğer işlemcinin dahili ekran kartı varsa harici ekran kartını devre dışı bırak.

Bunlar batarya performansını gözle görülür biçimde attıracaktır.

Top Bottom