Kamu binasında sokak hayvanı beslemek?

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
968
Arkadaşlar selam okulumuzdaki x kişisi öğretmen okulda kedi beslediği için kedi sürekli okulda ve oraya buraya pisliyor ayriyetten kumaş kaplı sandalyelerin üzerinde yatarak tüy bırakıyor, kedinin pisliği temizlense de pisliği oraya yapışıyor ve kokusu uzun süre geçmiyor, bu kişi hangi mecralara şikayet edilebilir?

Arkadaşlar selam okulumuzdaki x kişisi öğretmen okulda kedi beslediği için kedi sürekli okulda ve oraya buraya pisliyor ayriyetten kumaş kaplı sandalyelerin üzerinde yatarak tüy bırakıyor, kedinin pisliği temizlense de pisliği oraya yapışıyor ve kokusu uzun süre geçmiyor, bu kişi hangi mecralara şikayet edilebilir?
cimerle

Öğretmen ise amirine yani müdüre şikayet edilir önce, eğer sonuç alamaz iseniz mebe şikayet edebilirsiniz. üst alt ilişkisine göre şikayet olur kamuda...

Öğretmen ise amirine yani müdüre şikayet edilir önce, eğer sonuç alamaz iseniz mebe şikayet edebilirsiniz. üst alt ilişkisine göre şikayet olur kamuda...
müdür yardımcısı kediyi okuldan çıkarın diye uyarıyordu sürekli ama bakılırsa hala okulda kedi dolaşıyor, tamam bende hayvanları severimde çok seviyorsa evinde baksın. sabahın köründe kedi pisliği kokusu çekmek istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır sağol kankam

Peygamber efendimiz SAV kedinin içtiği sudan içmiş ama elbet kirli kedi de vardır önce idareye şikayet etmeyi dene anon olarak mesela bizim ÜNİVERSİTENİN kantinine golden retreiver giriyor kimse gikini çıkarmıyor

Peygamber efendimiz SAV kedinin içtiği sudan içmiş ama elbet kirli kedi de vardır önce idareye şikayet etmeyi dene anon olarak mesela bizim ÜNİVERSİTENİN kantinine golden retreiver giriyor kimse gikini çıkarmıyor
kanka kedi seven birisiyim ama bunun yeri okul değil ya da herhangi bir kamu binası değil, evimde de kedim vardı zaten.

Kedi besleme değil o. Kediyi tutsak etmiş. Tuvaletiyle falan ilgilenmiyordur kesin.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Dilekçe yaz

Böyle bir hadisi kaynağından verebilir misin? Ben böyle bi şey duymadım çünkü... Eğer doğru ise olağanüstü bir durum vardır, diye düşünüyorum.

Geri