Neler Yeni

Kan Tahlilinde Bayılmama Taktikleri :d

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Corona’dan önce bir kere daha olmuştum, onda bayılmadım. Ama elime alkollü pamuk vermişlerdi o ayık tuttu sanırım.
kanka valla ben girmeden önce stres yapıyorum ama alınırken bir şey olmuyor temmuzun başında bayabi hasta olmuştum gittik özel hastaneye 1-2 saat orda durduk kilo ölçümü falan filan gibi şeyler yapıldı o gün 2 kere aşı oldum birinde kan aldılar birinde kanıma antibiyotik verdiler kanımı alırken en sevdiğin oyun ne diye falan sordula minecraft oynuyomusun diye falan sordular ama antibiyotik verirken hiçbir şey demediler doktor farklıydı bide antibiyotiği kıçımdan verdilerdi ya yani kısacası pamuk al ve ısır.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bende böyleyken tam yaparken dur dur diyip nefes alıyordum sonra yapıyorlardı bir şey olmuyordu bana.

T.P.G.

80+ Titanium
@Ethem Aslan okuldan kan tehlili istediler be gittim ama elim ayagım titriyor iğneden feci korkarım 13 yaşımda kıcıma penisilin bastıla bayıldım çünkü.
Neyse girecekken dedim ana başım dönyür o sıra gittim

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Tahlil yapılırken hayatını sorgula.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Korktuğumdan değil bayılıyorum :d
İşte bayıldıgına gore korkuyorsun stressle alakası yok kendini kasıyorsun.
En güzel çözüm Kan alırken arkadas gozunu kapat elinde sert bi cisim olsun sıkabildğğin kadar sık kasların gerildiğinde iğneyi hissetmessin bile.
(Sevgilime öle yaptırmıstım işede yaradı.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,299
Üyeler
161,431
Son üye
SaynOk