Neler Yeni

Kan Tahlilinde Bayılmama Taktikleri :d

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.

Excator23cm

80+ Gold
Güzel bir ddoktor yaparsa sıkıntı çıkmaz artislik olsun diye kendini tutarsın

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@Ethem Aslan okuldan kan tehlili istediler be gittim ama elim ayagım titriyor iğneden feci korkarım 13 yaşımda kıcıma penisilin bastıla bayıldım çünkü.
Neyse girecekken dedim ana başım dönyür o sıra gittim
penisilin flan bırak aga deposilin vurdular bana gatada sol et lobundan yeminle 3 ay boyunca sol lob da tenis topu buyuklugunde ilaç içerde kasta sıkısıp kaldı çözülmedi 3 ay 4 gün sürdü ölüm gibi bişeydi ama kimse öllmedi :D

Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.
Kafanı öbür taraf çevir. (koluna bakma)

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yagami'nin yerine geçtiğinde düşün,herkesin adını biliyorsun ve sevmediklerini deftere yazıyorsun,önünde televizyon,herkes birer birer ölüyor ve sende sinsice gülüyorsun

Top Bottom