Kan Tahlilinde Bayılmama Taktikleri :d

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
17,535
Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.

Ben iğne yapılırken nasıl yapıyor diye bakıyorum. Ben de böyle bir manyağım.

ben acısını çok hissetmiyim diye yapılmadan önce yapılacak olan yeri tırnağımla sıkıyorum acısına alışmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben iğne yapılırken nasıl yapıyor diye bakıyorum. Ben de böyle bir manyağım.
ben de manyağım sanırım. hoşuma gidiyor ldkdnsosjwm

Ben asıl alınan yere bakarım en azından girdiğini görüyorum bakmayınca ne zaman olduğu anlaşılmıyor daha kötü olur bence benim için. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Zaten acısını hissediyorsun bir kerecik acı hissediyon sonrası zaten bitiyor taş çatlasın 1 dk filan sürer kaç tüp alıcan :D :D :D

İnatla bayılmamaya çalış diycem sağlıksız olabilir. Bayıl gitsin.

Arkadaşlar bir takım şeylerden şüphelendiğim için 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım, tam olarak bayılmasamda baygınlık geçiriyorum :d. Sanırım fazla strese girdiğim için oluyor, neyse önerilerinizi bekliyorum. Bayılmamak için ne yapmalıyım? En iyi taktiği verdiğini düşündüğüm kişi en iyi cevabı alacak xd.
İğneyi batırırken izle haberin yokken olmasın olay izlediğinde daha soğukkanlı olursun çünkü gerçekten hiçbirşey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri