Neler Yeni

Kan tutuyor kan veremiyorum

Zechion

80+ Silver
Evet başlıkta da yazdığı gibi kan veremiyorum. Kan denildiği anda bile gözüm kararmaya falan başlıyor. Bir nevi kan tutuyor yani. Bunun çaresi falan var mı ?

ShizzLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tayfun
Evet başlıkta da yazdığı gibi kan veremiyorum. Kan denildiği anda bile gözüm kararmaya falan başlıyor. Bir nevi kan tutuyor yani. Bunun çaresi falan var mı ?
Beni de kan tutuyor kan kelimesi bile kötü olmama yetiyor fakat konu kan vermeye geldiğinde hemşirelere kan tuttuğunu söylüyorum havaya bakarak 10 dakika dişimi sıkıyorum. Her sene kan vermeye çalışıyorum.

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni de kan tutuyor kan kelimesi bile kötü olmama yetiyor fakat konu kan vermeye geldiğinde hemşirelere kan tuttuğunu söylüyorum havaya bakarak 10 dakika dişimi sıkıyorum. Her sene kan vermeye çalışıyorum.
Çok iğrenç bir durum. Peki verdikten sonra bir şeyler falan içiyor musunuz ? Mesela tuzlu ayran.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,236
İsim
Taha Efe
Çok iğrenç bir durum. Peki verdikten sonra bir şeyler falan içiyor musunuz ? Mesela tuzlu ayran.
Bizim Okulda Kızılay gelmişti kan verince kalori kaybı oluşuyormuş çokoprens ve limonlu soda içiyorlardı :D
Genelde Maden suyu için kaybı kapatır verince.

Oradaki abiyle konuştuğumda Uykunuzu alın bide Stres yapmayın bir şey olmaz diyordu.

ShizzLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tayfun
Kan verdikten sonra gözüm kararırsa söylüyorum pamuğa alkol damlatıp koklatıyorlar geçiyor hemen. 5 dakika dinlendikten sonra İkram olarak çokoprens ve soda veriliyor onları yedikten sonra kendime geliyorum.:)

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır teşekkür ederim hepinize .

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
benimde eskiden midem bulanırdı şimdi fantezi olarak veriyorum aşırı hoşuma gidiyor geçen de var geçmeyende yani. çocukken yarım saat kan almaya uğraştıklarını bilirim.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu durumu aşmanızın en kolay yolu üstüne gitmek. Evet başta kötü oluyor ama kan verdikçe alışıyorsunuz. Zaten çok fazla kişide olan bir durum. Hemşireye söylediğinizde size bakmamanızı söyleyecektir. Çok fazla tüp durumu olsa bile maksimum 1 dakika sürer. Başka yöne bakıp, bir şeyler düşünmeye çalışın.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
kan içerikli filmleri izlemeye çalışarak kendini alıştırabilirsin diye düşünüyorum vişne suyu olarak hayal et

şahin doğan

80+ Platinum
Kan vermek zorunda değilsin. İlla vereceksen de 3-5 DK dişini sıkacaksın.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
Bİ KERE VERİYORSUN BİRAZ TANSİYONUN DÜŞÜYOR ŞEKERLİ VE YA MADEN SUYU ALABİLİRSİN BİRAZ SOLUKLANIM ERTESİ GÜN FİŞEK GİBİ OLURSUN

Zechion

80+ Silver
Kan vermek zorunda değilsin. İlla vereceksen de 3-5 DK dişini sıkacaksın.
Doktor dedi bugün. Rengimin solduğunu kansızlık olabileceğini bu sebeple zorunlu değil fakat kan testi almamız gerekiyor dedi. Eve dönerken ileride vermem gereken zorunlu bir durum olursa ne yapmam gerektiğini düşündüm. Foruma sorayım dedim çünkü çoğu kişinin yaşadığı bir problem olduğunu düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,888
Üyeler
160,316
Son üye
Ege Burak
Top Bottom