zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 704
Selamlar dostlar bu sene lise sona geçtim kanada barriede georgian college buldum businnes düşünüyorum bölümden değilde orada yaşama fırsatı orada vatandaş olma fırsatı elime geçeceği için üniversite bölümü pek önemli değil üniversiteye bulduğum 2 maile chatgptden yardım alarak burs, barınma ve bölümler hakkında bilgi yazısı yazdım gönderdim ne zaman cevap gelir daha önce yurtdışında okuyanlar varsa bu konuda beni bilgilendirebilir mi neler gerekiyor burs kazanabilmem için ne yapmalıyım malum chatgpt ye göre bana ilk yıl için vize uçak bileti okul(yıllık) barınma(yıllık) için ortalama 900.000₺ falan lazım biraz zorlar bizi asgari ücretli ailenin çocuğuyum çünkü burs kazanmam benim için daha iyi olur hem orada çalışacağım içinde paranın hemen hemen yarısını karşılayabilirim diye düşündüm okurken part time tatillerde full time çalışabilirim ingilizcem yeterli gibi hissediyorum fakat ielts sınavında chatgpt ye göre 6.0 üzeri olması lazımmış onlara çalışacağım veya başka bir konudan daha bahsetmişti 1 sene ingilizce 2 senede istediğim üniversitede ki bölümde 2 sene okuyabileceğim bir yöntem varmış bu benim için daha iyi olabilir diye düşündüm bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim