Rammstein
80+ Silver
Pritt silgi bende de var. Peçete, çimen, İntel stok fan.Uğu, pritt, tiner, silgi tatlarını biliyorum.
Buyur.
Pritt silgi bende de var. Peçete, çimen, İntel stok fan.Uğu, pritt, tiner, silgi tatlarını biliyorum.
Buyur.
KNK uyuşturuyorlar çok azcık acı hissediyorsun. Fakat makine ile dişini delerken bir koku çıkıyor sanki dişin sürtünmeden alev alıyormuş gibi dişcide kusacaktım o derece.Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
Pritt silgi bende de var. Peçete, çimen, İntel stok fan.
İşlemciyi 100 derece yaptı. Sonra BIOS pilini çıkardım daha yavaş 100 derece oldu.D-Dostum stok fanı niye yedin!?!??!?!
Dostum bundan bu kadar korkacaksan ileride işin var demektir.Sorun o değil işte, sorun bende o kadar büyük bir korku varki nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor.
İşlemciyi 100 derece yaptı. Sonra BIOS pilini çıkardım daha yavaş 100 derece oldu.
Suç bende değil, lanet olası devlet dişçisinde, bundan 5 ay önce ön dişime dolgu yaptırdım adam uyuşturmak için iğne kullanmadı pamuk gibi bir şey sürtüp durdu acıdan kendimden geçtim dur dedim dur dedim adam bana sus dedi bu yüzden bu korku başladı bende, dolgu yaparken lafımı dinlemeyen doktorlar dişimi delerken neler yaparlar onu düşünüyom.Dostum bundan bu kadar korkacaksan ileride işin var demektir.
Devlete gitmen biraz sıkıntı. Özele gidebiliyorsan özele git.Suç bende değil, lanet olası devlet dişçisinde, bundan 5 ay önce ön dişime dolgu yaptırdım adam uyuşturmak için iğne kullanmadı pamuk gibi bir şey sürtüp durdu acıdan kendimden geçtim dur dedim dur dedim adam bana sus dedi bu yüzden bu korku başladı bende, dolgu yaparken lafımı dinlemeyen doktorlar dişimi delerken neler yaparlar onu düşünüyom.