Neler Yeni

Kanal tedavisi yaptıran varmı aranızda ?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
KNK uyuşturuyorlar çok azcık acı hissediyorsun. Fakat makine ile dişini delerken bir koku çıkıyor sanki dişin sürtünmeden alev alıyormuş gibi dişcide kusacaktım o derece.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben oldum

Dişi felan böyle sinirlerini alıyor felan

Ondan sonra şişiriyor bi tane aletle

Ben gitmiycem daha

Birde habire türürük birikiyor onu almak için alet kullanıyor ama onuda kullanamamıyor bir işe yaramıyor

Alikose01

80+ Bronze
Yok canım ne uyutması :D, o kadar ağır bir şey değil. Dolgunun bir üst seviyesi.
Sorun o değil işte, sorun bende o kadar büyük bir korku varki nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor.

Alikose01

80+ Bronze
Dostum bundan bu kadar korkacaksan ileride işin var demektir.
Suç bende değil, lanet olası devlet dişçisinde, bundan 5 ay önce ön dişime dolgu yaptırdım adam uyuşturmak için iğne kullanmadı pamuk gibi bir şey sürtüp durdu acıdan kendimden geçtim dur dedim dur dedim adam bana sus dedi bu yüzden bu korku başladı bende, dolgu yaparken lafımı dinlemeyen doktorlar dişimi delerken neler yaparlar onu düşünüyom.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Suç bende değil, lanet olası devlet dişçisinde, bundan 5 ay önce ön dişime dolgu yaptırdım adam uyuşturmak için iğne kullanmadı pamuk gibi bir şey sürtüp durdu acıdan kendimden geçtim dur dedim dur dedim adam bana sus dedi bu yüzden bu korku başladı bende, dolgu yaparken lafımı dinlemeyen doktorlar dişimi delerken neler yaparlar onu düşünüyom.
Devlete gitmen biraz sıkıntı. Özele gidebiliyorsan özele git.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
çok basit bir olay korkacak bişey yok sen 20 lik diş çektirene sor bide onu

Alikose01

80+ Bronze

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben en az 4-5 kere oldum. Korkulacak bir sey yok ama her seferinde ilk basta korkuyordum ben de. Fakst uyustururken bir igne yapiyor toplasan 1-2 dk suruyor ama o igneler biraz acitiyor. Ardindan oldugun seyler pek de acitmiyor. Asil sknti sonrasinda allah korusun felcli kalmissin gibi yemek yerken agzin garip duruyor cok sinirim bozuluyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,221
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom