Korkunun başlangıcı uyuşturamadan dolgu yapan lanet olası devlet dişçisi yüzünden başladı zaten, ben acıdan kıvranıyorum adam pamuk gibi bir şey sürüp uyuşturmaya çalışıyor, herşeyi geç acıtsın lafım yok ama bırak 2dk nefes alıyım dur acıyor diyorum adam sus diyor bana, dolgu yaparaken bu kadar işkence gören biri için kanal tedavisinin korkusu inanılmaz seviyede.Ha kanal tedavisi ha dolgu çene uyuştuktan sonra arada fark yok 4 dişte kanal tedavisi var 5. yolda
4 seans Hay maşallah1 Tane ama 4 seans dediler.
3 Kere oldum korkmana gram gerek yok rahat ol.Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
2 seansta bitmişti benimki ilkinde sinirleri temizlediler 2. de de doldurdularhocam ben yıllarca dişçi korkusundan dolayı gitmedim dişlerim çok kötü haldeydi canım da çok hassastır böyle diş konusunda
iğneyi vuruyolar ki o iğne asla acıtmıyor sadece dişinin içinden sinirlere iğne sokuyor o kısımda çok minik bir ağrı oluyor
ayrıca bünyeden bünyeye değişiyor ağrı eşiği
örneğin ben 2 uyuşturucu ile uyuşturuluyorum çenemden
kardeşim ise anestezisiz yaptırdı kanalı
asla korkma dostum dişlerini yaptırdıktan sonra alacağın hissiyat çok güzel
gönlün rahat olsun
Sana cidden kötü bir dişçi denk gelmiş, iyi bir dişçiyi en başta dişi iyice uyuşturup uyuşturmadığından bile anlamak mümkün, önce loca.est i sıksın iğneyi bile hissetmeszinKorkunun başlangıcı uyuşturamadan dolgu yapan lanet olası devlet dişçisi yüzünden başladı zaten, ben acıdan kıvranıyorum adam pamuk gibi bir şey sürüp uyuşturmaya çalışıyor, herşeyi geç acıtsın lafım yok ama bırak 2dk nefes alıyım dur acıyor diyorum adam sus diyor bana, dolgu yaparaken bu kadar işkence gören biri için kanal tedavisinin korkusu inanılmaz seviyede.
sadece fark şu matkap derine indiğinde biraz acı veriyor onun dışında aynılarAyın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?