Neler Yeni

Kanal tedavisi yaptıran varmı aranızda ?

Alikose01

80+ Bronze

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Ha kanal tedavisi ha dolgu çene uyuştuktan sonra arada fark yok 4 dişte kanal tedavisi var 5. yolda:cool:

Alikose01

80+ Bronze
Ha kanal tedavisi ha dolgu çene uyuştuktan sonra arada fark yok 4 dişte kanal tedavisi var 5. yolda:cool:
Korkunun başlangıcı uyuşturamadan dolgu yapan lanet olası devlet dişçisi yüzünden başladı zaten, ben acıdan kıvranıyorum adam pamuk gibi bir şey sürüp uyuşturmaya çalışıyor, herşeyi geç acıtsın lafım yok ama bırak 2dk nefes alıyım dur acıyor diyorum adam sus diyor bana, dolgu yaparaken bu kadar işkence gören biri için kanal tedavisinin korkusu inanılmaz seviyede.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
5 Dolgu Tek Günde Yaptırmıştım Hey Gidi Hey
Kaç Dişine Kanal Tedavisi Yapacaklar?
Şuandan Hayırlı Olsun Faydana Yarar İnşallah

Alikose01

80+ Bronze

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
hocam ben yıllarca dişçi korkusundan dolayı gitmedim dişlerim çok kötü haldeydi canım da çok hassastır böyle diş konusunda

iğneyi vuruyolar ki o iğne asla acıtmıyor sadece dişinin içinden sinirlere iğne sokuyor o kısımda çok minik bir ağrı oluyor

ayrıca bünyeden bünyeye değişiyor ağrı eşiği

örneğin ben 2 uyuşturucu ile uyuşturuluyorum çenemden

kardeşim ise anestezisiz yaptırdı kanalı

asla korkma dostum dişlerini yaptırdıktan sonra alacağın hissiyat çok güzel
gönlün rahat olsun

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,711
İsim
Enes Koç
Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
3 Kere oldum korkmana gram gerek yok rahat ol.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
hocam ben yıllarca dişçi korkusundan dolayı gitmedim dişlerim çok kötü haldeydi canım da çok hassastır böyle diş konusunda

iğneyi vuruyolar ki o iğne asla acıtmıyor sadece dişinin içinden sinirlere iğne sokuyor o kısımda çok minik bir ağrı oluyor

ayrıca bünyeden bünyeye değişiyor ağrı eşiği

örneğin ben 2 uyuşturucu ile uyuşturuluyorum çenemden

kardeşim ise anestezisiz yaptırdı kanalı

asla korkma dostum dişlerini yaptırdıktan sonra alacağın hissiyat çok güzel
gönlün rahat olsun
2 seansta bitmişti benimki ilkinde sinirleri temizlediler 2. de de doldurdular

600 tl de fiyatı vardı bizim burada

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Iğne sıkıntı değil vurduktan sonra hemen uyuşuyor hissetmiyorsun zaten en can alıcı kısım çürüğün çok fazla yayıldığı için bir aletle deşiyorlar sinirlere geldikçe daha fazla acıtıyor, siniri koparıyorlar ondan sonra bir şey hissetmezsin sinirsiz dişe çekiç vursan acimaz ama dolgudan pek bi farkı yok acı bakımından bana iğnesiz dolgu yapmışlardı buram buram acı kokan birgün hiç unutmam geçmiş olsun.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Korkunun başlangıcı uyuşturamadan dolgu yapan lanet olası devlet dişçisi yüzünden başladı zaten, ben acıdan kıvranıyorum adam pamuk gibi bir şey sürüp uyuşturmaya çalışıyor, herşeyi geç acıtsın lafım yok ama bırak 2dk nefes alıyım dur acıyor diyorum adam sus diyor bana, dolgu yaparaken bu kadar işkence gören biri için kanal tedavisinin korkusu inanılmaz seviyede.
Sana cidden kötü bir dişçi denk gelmiş, iyi bir dişçiyi en başta dişi iyice uyuşturup uyuşturmadığından bile anlamak mümkün, önce loca.est i sıksın iğneyi bile hissetmeszin (y)

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Ayın 30'unda kanal tedavisi olucam ama sadece düşününce bile kalbim sıkışıyor korkudan, daha önceden kanal tedavisi olan arkadaşlar biraz anlatsanıza nasıl geçiyor, bir şey hissediyormusunuz işlem sırasında ?
sadece fark şu matkap derine indiğinde biraz acı veriyor onun dışında aynılar

Suwariba

80+ Silver
Ne acıması yaw azıcık acır okadar, ben 3 veya 4 düncü sınıfta yaptırdım sadece azıcık acıyor, ama iyi biyere yaptır çünkü benim kanal tedavisi yapılan dişim çekildi ve içinden kücük bi vida gibi bişey çıktı, yani yapan kadın bildiğin dişin içinde vida unutmuş, şaka gibi.

Top Bottom