Neler Yeni

Youtube Kanalım hakkındaki görüş ve tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Gülümser
İlgilendiği Kategoriler
Youtube
Yanlış bilmiyorsam 1000 izlenmeye 0.5 dolar vs kazanılıyor en düşük kazanç olarak 1 dolar felanda olabiliyor,kazanmaya başlarsan inceleme videolarıda gelir öyleyse.
Hocam kategoriden kategoriye değişiklik gösteriyor çok fazla parametre var.

Keyfen

80+ Bronze
youtube video kapakların güzel duruyor ilgi çekebilir ama renk paletini oralarda arttırabilirsin
ama profilindeki rengi biraz düşürmen lazım sanki çok rengarenk olmuş gibi geldi bana

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,732
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba, Teknoloji ve Bilgisayar bileşenleri üzerine bir kanalım var.
Öneri ve görüşleriniz benim için çok önemli.

Thumbnailler çok dolu göz yoruyor, onun haricinde eline geçen incelenebilecek her ürünü uzun kullanım testide olucak şekilde videolarını çekersen tıklanma alabilirsin gibi duruyor.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba, Teknoloji ve Bilgisayar bileşenleri üzerine bir kanalım var.
Öneri ve görüşleriniz benim için çok önemli.

Öncelikle kapak fotoğrafları çok itici duruyorlar adamın gözünü yoruyorlar renklerde dahil kapak fotoğrafları videonun kendisi kadar önemli. Daha basit olmalı bence bu konuda başarılı kanallardan örnek almalısın. Diyelim kapak fotoğrafını düzelttin insan videona tıkladı ama videoda sorun var videoların içeriği bence gayet iyi olsada videonun kendisi durgun. çünki altta subway surfers yok. Şaka yapıyorum ama videoda bi edit bi effekt falan olsun insanın gözüne hitap edecek mesela her konu değiştiğinde hafif bi geçiş effekti yap bir şey hakkında konuşurken onu sekmede düz bir şekilde göstermek yerine biraz büyütebilir veya onunla alakalı video göstere bilirsin mesela. Ürün incelerken arkaplan çok sade olmalı bence yoksa göze çok amatör gelir ve en önemlisi kamera açıları ürüne çok yakın olmamalı mesela. Ayrıca video sürelerin bence biraz uzun insan izlerken yorula bilir tavsiyem metin yazman videonun metnini önceden yaz ve metni olabildiğince odaklı ve kısa tut çok gerekli olduğunu düşünmediğin kısımları sil. Ses konusuda çok önemli sesin yüksek ve temiz olmalı videolarına biraz göz attım konuşman fena değil fakat mikrofonundanmı bilmiyorum sesin kısık geliyor onun dışında konuşma tarzın falan güzel birazda akıcı konuşabilirsen daha güzel olur ki metin yazıp onu okursan video akar. Umarım söylediklerim yardımcı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sadık Gülümser
İlgilendiği Kategoriler
Youtube
Öncelikle kapak fotoğrafları çok itici duruyorlar adamın gözünü yoruyorlar renklerde dahil kapak fotoğrafları videonun kendisi kadar önemli. Daha basit olmalı bence bu konuda başarılı kanallardan örnek almalısın. Diyelim kapak fotoğrafını düzelttin insan videona tıkladı ama videoda sorun var videoların içeriği bence gayet iyi olsada videonun kendisi durgun. çünki altta subway surfers yok. Şaka yapıyorum ama videoda bi edit bi effekt falan olsun insanın gözüne hitap edecek mesela her konu değiştiğinde hafif bi geçiş effekti yap bir şey hakkında konuşurken onu sekmede düz bir şekilde göstermek yerine biraz büyütebilir veya onunla alakalı video göstere bilirsin mesela. Ürün incelerken arkaplan çok sade olmalı bence yoksa göze çok amatör gelir ve en önemlisi kamera açıları ürüne çok yakın olmamalı mesela. Ayrıca video sürelerin bence biraz uzun insan izlerken yorula bilir tavsiyem metin yazman videonun metnini önceden yaz ve metni olabildiğince odaklı ve kısa tut çok gerekli olduğunu düşünmediğin kısımları sil. Ses konusuda çok önemli sesin yüksek ve temiz olmalı videolarına biraz göz attım konuşman fena değil fakat mikrofonundanmı bilmiyorum sesin kısık geliyor onun dışında konuşma tarzın falan güzel birazda akıcı konuşabilirsen daha güzel olur ki metin yazıp onu okursan video akar. Umarım söylediklerim yardımcı olur
Eline emeğine sağlım hocam çok dikkate alacağımdan emin olabilirsin çok teşekkür ederim yorumun için

Top Bottom