F Fatih28 80+ Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 251 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Fatih 29 Ocak 2022 #1 Kanguru mont alacağım. Pull and Bear'dan almayı düşünüyordum fakat indirimdekilerin bedenlerini bulamadım. Bulabilen varsa link bırakırsa sevinirim
Kanguru mont alacağım. Pull and Bear'dan almayı düşünüyordum fakat indirimdekilerin bedenlerini bulamadım. Bulabilen varsa link bırakırsa sevinirim
ALADDİN ÇAKICI 80+ Silver Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 2,660 29 Ocak 2022 #2 Fatih28 yazmış: Kanguru mont alacağım. Pull and Bear'dan almayı düşünüyordum fakat indirimdekilerin bedenlerini bulamadım. Bulabilen varsa link bırakırsa sevinirim Devamı için tıklayın... sağda yazıyor bedenleri knka bir ara bakmıştım hiç beğenmemiştim fikrim değişmemiş
Fatih28 yazmış: Kanguru mont alacağım. Pull and Bear'dan almayı düşünüyordum fakat indirimdekilerin bedenlerini bulamadım. Bulabilen varsa link bırakırsa sevinirim Devamı için tıklayın... sağda yazıyor bedenleri knka bir ara bakmıştım hiç beğenmemiştim fikrim değişmemiş
F Fatih28 80+ Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 251 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Fatih 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SPARTALı yazmış: sağda yazıyor bedenleri knka bir ara bakmıştım hiç beğenmemiştim fikrim değişmemiş Devamı için tıklayın... Reis benim bayağı hoşuma gidiyor da bedeni bulamadım belki herhangi bir sitede ündirimli bulan olur diye yazdım buraya
SPARTALı yazmış: sağda yazıyor bedenleri knka bir ara bakmıştım hiç beğenmemiştim fikrim değişmemiş Devamı için tıklayın... Reis benim bayağı hoşuma gidiyor da bedeni bulamadım belki herhangi bir sitede ündirimli bulan olur diye yazdım buraya