Hangi tür oyun oynuyorsunuzkasım ayı bitmeden asus 4060ti16gb bir fp sistem öneriniz var mı
reis her tür oyunu oynuyorum lol valo squad warzone warthunderHangi tür oyun oynuyorsunuz
Bütçen kaçkasım ayı bitmeden asus 4060ti16gb bir fp sistem öneriniz var mı
Alma bilgisayar falan o şeylere vakit harcayan biri oyuncu değildir bilgisayara ihtiyacı yokturreis her tür oyunu oynuyorum lol valo squad warzone warthunder
Arkadaş düz öneri istemiş sanamı kalıyor oyuncu olup olmadığı öneriyorsan öner önermiyorsan önermeAlma bilgisayar falan o şeylere vakit harcayan biri oyuncu değildir bilgisayara ihtiyacı yoktur
25Bütçen kaç
25bütçe?
dostum intörnüm çok vaktim olmuyor zatenAlma bilgisayar falan o şeylere vakit harcayan biri oyuncu değildir bilgisayara ihtiyacı yoktur
eyvallah reisimArkadaş düz öneri istemiş sanamı kalıyor oyuncu olup olmadığı öneriyorsan öner önermiyorsan önerme
peki asus yerine zotac almak mantıklı mı ?asus 4060ti 16gb parasına galax 4070 super alınabilir bence çok ısınmayan bir kartta asus markasına verilen ekstra paranın önemsiz olduğunu düşünüyorum.
Sen 25000 TL'ye 4060ti 16gb içeren sistem önerisi mi istedin bana mı oyle geldi ?25
Mesaj otomatik birleştirildi:
25
dostum intörnüm çok vaktim olmuyor zaten
eyvallah reisim
peki asus yerine zotac almak mantıklı mı ?
niye sen ne oynuyorsun söyle bizde oynaayalım?Alma bilgisayar falan o şeylere vakit harcayan biri oyuncu değildir bilgisayara ihtiyacı yoktur