Elini acıtmayacak şekilde döküm 3 kiloluk 5 kiloluk ve 7.5 luk bakabilirsin zamanla alışkanlık kazanırsın hem kas gücün artar
Tavsiyem 3 ten başla çift kol kollarının gücü gelmesi için setleri çok uzun yapma
5 5 5 gibi yap
Sonradan baya hafiflemeye başlıyacak ondan sonra 15 15 15 tamamdır kolların güçlenir
Kıymetli arkadaşım, kansızlık vücut da yeterince demir olmadığından ortaya çıkar. Bu sebepden ötürü gün içerisinde kafi gelecek miktarda demir almalısın. Seni supplementlere ve tozlara sokmayacağım, hem bütçen yetmeyebilir hem de sıkıntı olabilir.
Bol demir ve protein içeren bazı yiyecekler: Demirden Zengin En İyi Protein Kaynakları: yağsız sığır ve kuzu eti, derisiz tavuk ve yumurta sarısı. (Yumurta sarısı kilo almanı da sağlar, ama kas olarak değil yağ olarak getirir. Ona göre davran.) Demir İçeriği En Yüksek Sebzeler: ıspanak, pazı, kuşkonmaz, Brüksel lahanası, hardal yeşilliği, lahana, brokoli
Uyuyacaksın, uyumak hem ''Growth'' hormonunu fazlalaştıracak, böylece gücünü geri kazanacaksın, hem de iyileşmene yardımcı olacak. Düzenli uyuyacaksın.
''Growth'' yani büyüme hormonunu fazlalaştırmak için proteini yeteri kadar almalısın. Bir vücut geliştirmeci olmadığın için kilonun 1.5 katı sana kafi.
Düzenli egzersizler yapmalısın, misal şınav çeken birinin göğüsü büyür, ama kolu da büyür bunun sebebi göğüsünün büyümesi için ''Growth'' hormonunun salgılanmasının zorunlu olmasıdır, bu hormon da dolaylı yoldan diğer kasları da büyütür. O yüzden spor yapmalısın.
Tavsiyem direkt body yap. Prof.'lardan destek al. Mahalle kenarında 15 yıldır spor yapıp benim gibi olman için 15 sene vermen lazım diyen adamlara da yaklaşma, Türkiye şartlarında ''Shredded Brothers'' senin için en iyi PT formunu satar. Zamanın yoksa ev de de yaparsın, çok gelişemezsin doğal olarak ama gelişirsin.
Ama sakın unutma; önemli olan besindir, sadece büyüyeyim deme, sağlıklı bir şekil de beslen ki böyle sorunlarla karşılaşma.
Onu da satıyorlar.
Vesselam...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bodye başlamayı düşünürsen DM gel ben sana yardım ederim.