Neler Yeni

Kaos vandal +100 Tl Champions Vandala Değer Mi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Bende kaos vandal vardı onu iade ettim üstüne de 100 TL verip VP alarak champ 2023 aldım sizce iyi mi ettim kötümü ettim elimde yağmacı da vardı o yüzden pek oynamıyordum e orada öyle duracağına ileride değerlenen champ 2023 almak mantıklı geldi öyle yaptım bir de 300 VP de verip uğurunuda aldım sizce iyi mi yaptım kötümü.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan
kaos bir süre sonra bayıyor, bence çok iyi etmişsin.
Bu arada Champ 2023>Işıklar Muhafızı>ALL

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Bence Valorant'ta ki silahlara birden fazla skin almak mantıksız çünkü bir karşılığı olmuyor diye düşünüyorum. Bir de ben beğenmedim şahsen 2023 champions setini. Eğer bıçakta aldıysan belki değmiştir.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skin hoşuna gittiyse iyi yaptın
hocam 2 side hoşuma gitmedi ama en azından champ 2023 ilerde hesabın değerini baya arttırır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence Valorant'ta ki silahlara birden fazla skin almak mantıksız çünkü bir karşılığı olmuyor diye düşünüyorum. Bir de ben beğenmedim şahsen 2023 champions setini. Eğer bıçakta aldıysan belki değmiştir.
hocam bende para yatırma taraftarı değilim zaten vandalda 2 skin var bide asil gelirse onu alırım başka bıç ve sherif harici bir şey almam

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan
hocam 2 side hoşuma gitmedi ama en azından champ 2023 ilerde hesabın değerini baya arttırır

hocam bende para yatırma taraftarı değilim zaten vandalda 2 skin var bide asil gelirse onu alırım başka bıç ve sherif harici bir şey almam
10 ağustos da gece pazarı gelicek eğer bir aksilik olursa geçenki gibi gece pazarının gözükmemesi gibi vs. 16 17 ağustos da kesin gelicek,bence champ almadan önce gece pazarını bekleyin.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
10 ağustos da gece pazarı gelicek eğer bir aksilik olursa geçenki gibi gece pazarının gözükmemesi gibi vs. 16 17 ağustos da kesin gelicek,bence champ almadan önce gece pazarını bekleyin.
hocam gece pazarı saat 3 de gelicek ya pazarı ben sabah 8 9 gibi oyuna girsem açabilirmiyim

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
niye açamayasın 10 15 gün duruyor pazar.
peki bana gelen pazar hergün yenileniyormu yoksa geldiği gibi duruyormu 2 hafta

ve de kart sayısını kafasına göre mi veriyor mesela hep mavi ya da hep kırmızı mı verir yoksa her ay 2 mavi 2 kırmızımı verir

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan
peki bana gelen pazar hergün yenileniyormu yoksa geldiği gibi duruyormu 2 hafta

ve de kart sayısını kafasına göre mi veriyor mesela hep mavi ya da hep kırmızı mı verir yoksa her ay 2 mavi 2 kırmızımı verir
her gün yenilenmez 1 kere açarsın, pazar sonuna kadar öylece durur ve sayı olarak hep aynı 6 kart mı neydi renk ler ise rastgele.

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom