AOC GK500 Outemu Red Switch alınır mı?
Technopat'ta kronik bozulduğunu yazmışlar.
Neyse ya. Boş verdim gitti. DA'daki konuları da gördüm. Abdullah Hadjirose yakışmadı. Sorunlu model önermek...AOC GK500 "D" ve "E" tuşu arada basmıyor
AOC GK500 Outemu Red Switch RGB Gaming Keyboard klavyem var. Arada D ve E tuşu basmıyor oyun oynarken, neden olabilir? Kullanan var mı?www.technopat.net
evet çoğu arkadaş yaşamış. Muhtemel sizde de olabilir. Garanti ile uğraşmayı pek seven biri değilseniz almayın bencede.
Neyse ya. Boş verdim gitti. DA'daki konuları da gördüm. Abdullah Hadjirose yakışmadı. Sorunlu model önermek...
Alınır kullanıyorum 1 kere w basmadı ama 1 gün sonra düzeldi ilk günkü gibi sağlam.AOC GK500 Outemu Red Switch alınır mı?
Technopat'ta kronik bozulduğunu yazmışlar.
Vazgeçtim. O kadar şikayet varken 1 olumlu görüşün etkisi yok be.Alınır kullanıyorum 1 kere w basmadı ama 1 gün sonra düzeldi ilk günkü gibi sağlam.
Hocam bende klavyeyi sonradan aldım ve sıkıntısı yok. Şunu unutmayın sıkıntı yaşayanlar görüşlerini belirtir genelde bi bu kadarda sorun yaşamayan kullanıcı vardır.Eski üretimlerinde sıkıntı yok iken en son çıkardıkları üretimlerde basmama sorunu ile birlikte çıkış yaptı yani alsanız bile bu sorun ile karşılaşma ihtimaliniz çok fazla.
400e satılıyor şuanO klavye ne kadar a satılıyor bilmiyorum ama 600 700 e v3 ve summoner varken alınmaz.