Neler Yeni

Kapalı Cezaevinde babam yatıyor. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı istiyorum

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Hocam benim babam kapalı cezaevinde kendisi emekli. Aylık maaşını bize vermişti. Biz babama avukat tutmak istemiyoruz yaptığı ağır bir ceza çıkarsa tekrarlayabilir biz zaten onu savunmuyoruz. Bugün görüşüne gittim bana diyor ki eğer bana avukat tutmazsaniz aylık kartımı alırım. Şuan da tek geçim kaynağımız bu maaş kartı. Bana bir öneri verebilir misiniz çaresiz kalmak istemiyorum. Bu maaş kartını böldüremez miyim hapise yetevek kadarı ona aktarilsin kalanı bizim olsun lütfen onerilerinizi iletin

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
Hocam benim babam kapalı cezaevinde kendisi emekli. Aylık maaşını bize vermişti. Biz babama avukat tutmak istemiyoruz yaptığı ağır bir ceza çıkarsa tekrarlayabilir biz zaten onu savunmuyoruz. Bugün görüşüne gittim bana diyor ki eğer bana avukat tutmazsaniz aylık kartımı alırım. Şuan da tek geçim kaynağımız bu maaş kartı. Bana bir öneri verebilir misiniz çaresiz kalmak istemiyorum. Bu maaş kartını böldüremez miyim hapise yetevek kadarı ona aktarilsin kalanı bizim olsun lütfen onerilerinizi iletin
Tehdit eden babadan baba olmaz.Soruna gelicek olursak öyle bişey yapabileceğini sanmıyorum.

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maaş kartını istese cezaevine getirtemez mi yani

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında mantıken maaş babanın. Alabilir bence.

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Bir kuruma hangi kurum bilmiyorum dilekçe yazsak ikiye bolemezler mi ? Maaşı alsa ben gider çalışırım sorun değil bakmak zorundayım aileme. Asıl isteğim derslerim gayet iyi en azından kamunun çok fazla personel aldığı bir bölümden mezun olup memur olmak istiyorum. Ömür boyu fabrikada çalışmak istemiyorum. Ailemi refaha kavuşturmak istiyorum artık.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kaç yaşındasın?Annen ne durumda kardeşin var mı?

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
18 yasindayim 19 yasina girecegim 2 kardeşim var. Annem ev hanımı. Annem perişan oldu zaten. Maaş kartını alırsa ben çalışmak zorunda kalacağım. Çalışırsam üniversite hayal olur. Çok düşündüm hiçbir küfre layık değil be.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şöyle herifler baba oluyor bir de...

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Bileniniz yok mu ya dilekçe fln versem bu maaşı kendisi ile ailesi arasında bölemezler mi ?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bileniniz yok mu ya dilekçe fln versem bu maaşı kendisi ile ailesi arasında bölemezler mi ?
Dostum birkaç avukata sorsan daha iyi olur forumlarda bu cevabı belki bulamayabilirsin

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Forumda avukat yoksa cevabını bulabileceğini sanmıyorum işi bilen profesyonel birine danışman lazım.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Aklıma şey geldi biraz basit ama yine avukat tutsanızda eğer içerde kalabiliyorsa hem kendi gönlü razı olur hemde sizin istediğiniz ama ondan sonra kartı vermemezlik yaparmıki.
KAnka bişiey sorucam şuan mezun falanmısın

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kartın fotoğrafını çek

Top Bottom