Neler Yeni

Kapalı Cezaevinde babam yatıyor. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı istiyorum

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Çünkü annem gördü yaptığını o gün çok berbat bir gündü babam annemi tutuyor sus sus diye annem bagiriyor yani aşırı kötü bir gündü. İşte çalışma şansım var fakat en azından 1 üni bitirmek istiyorum

Delil durmu nedir nasıl bu kadar eminsiniz yaptığına
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü annem gördü yaptığını o gün çok berbat bir gündü babam annemi tutuyor sus sus diye annem bagiriyor yani aşırı kötü bir gündü. İşte çalışma şansım var fakat en azından 1 üni bitirmek istiyorum
yaş kaç kardeşim

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Nisanda 19 yasina giriyorum

Nisanda 19 yasina giriyorum
Düşünürseniz yardımcı olurum babanın dosyası için ama sen avukatlar hakkında öyle düşünme. Bilgimizle para kazanıyoruz. Zamanımız ve bilgimiz bizim sermayemiz. Her suçlunun da adil yargılanmaya ve savunulmaya hakkı vardır. Bunu empati yaparak düşün

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Maalesef avukat tutmayı düşünmüyoruz. Ki aslında kardeşinin tutabilecek durumu var. Kardeşi tutabilecek durumu varken neden bizi perişan ediyorlar emekli maaşı 10bin lira aylık 4 bin lira cezaevine gidiyor. Yani bilemiyorum kafam bitti ya neyin doğru olduğunu bilemiyorum artık

Buğrahan Mert

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
Kazım Buğrahan Mert
18 yasindayim 19 yasina girecegim 2 kardeşim var. Annem ev hanımı. Annem perişan oldu zaten. Maaş kartını alırsa ben çalışmak zorunda kalacağım. Çalışırsam üniversite hayal olur. Çok düşündüm hiçbir küfre layık değil be.
Ayrılsalar nafaka fln olmuyor mu
Bilen birisine sor kartı alabilirse baban dediğim yol olabilir bence geçmiş olsun knkm Allah kolaylık versin

emiliano

80+ Bronze
Hocam benim babam kapalı cezaevinde kendisi emekli. Aylık maaşını bize vermişti. Biz babama avukat tutmak istemiyoruz yaptığı ağır bir ceza çıkarsa tekrarlayabilir biz zaten onu savunmuyoruz. Bugün görüşüne gittim bana diyor ki eğer bana avukat tutmazsaniz aylık kartımı alırım. Şuan da tek geçim kaynağımız bu maaş kartı. Bana bir öneri verebilir misiniz çaresiz kalmak istemiyorum. Bu maaş kartını böldüremez miyim hapise yetevek kadarı ona aktarilsin kalanı bizim olsun lütfen onerilerinizi iletin
ağır bir ceza ise onu avukatta kurtaramaz kanka büyük ihtimalle

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Çok teşekkür ederim mahkemeden sonra mahkeme bölüyormuş galiba da mahkemeye kadar kartı alırsa orası biraz şey işte. Avukat kurtaramaz zaten bu yüzden para israfı diyorum 50bin lira çok para

mantık kurdum hükümette az mantık yaptıysa 18 yaş altı çocuk olan evde baba yoksa maaşının hepsini olmasa bile çoğunu en azından verecektir.
Kanunlar boşuna çıkmıyor. Mantıkla kafanızı yormayın

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
affedersin ama bu suçu savunacak avukatın da.
Bulunduğun bölgedeki bir avukatı bul.
İstanbul ağır ceza avukatı gibi.

Sonrasında site formlarından iletişime geç durumunu açıkla.
Senden bir şey istemeyeceklerdir.
1 tane siteye dene, eğer olmazsa ben seni bir ağır ceza avukatına yönlendireceğim

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Savunma hakkı kutsaldır. Kendini babanın yerine koy ve şunu düşün. Ben aynı şeyden içeri girsem ve babam bana avukat tutup 1 gün bile erken çıkarsa beni kardır diye düşünmez misin ? Kaldı ki bir avukat aracılığıyla yıllarca düşürülebilir bu cezalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeme içme kıyafet elektrik vs ihtiyaçların için gerekiyor tabii ki para
Anladım teşekkürler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim durumuna cidden çok üzüldüm en umutlu olduğum anda okumak istiyorum dedin ya orada bittim kabul edersen elimden geldiğince maddi olarak destek olmak isterim 300/500 artık neyse keşke daha fazlası olsa da yapabilsem bu durumununda hâkim kararı ile olacağını düşünüyorum size bir karar bağlanması lazım çok bilgim yok bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,141
Üyeler
161,399
Son üye
godoman
Top Bottom