- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü annem gördü yaptığını o gün çok berbat bir gündü babam annemi tutuyor sus sus diye annem bagiriyor yani aşırı kötü bir gündü. İşte çalışma şansım var fakat en azından 1 üni bitirmek istiyorum
Delil durmu nedir nasıl bu kadar eminsiniz yaptığınaPedofili
yaş kaç kardeşimÇünkü annem gördü yaptığını o gün çok berbat bir gündü babam annemi tutuyor sus sus diye annem bagiriyor yani aşırı kötü bir gündü. İşte çalışma şansım var fakat en azından 1 üni bitirmek istiyorum
Düşünürseniz yardımcı olurum babanın dosyası için ama sen avukatlar hakkında öyle düşünme. Bilgimizle para kazanıyoruz. Zamanımız ve bilgimiz bizim sermayemiz. Her suçlunun da adil yargılanmaya ve savunulmaya hakkı vardır. Bunu empati yaparak düşünNisanda 19 yasina giriyorum
Ayrılsalar nafaka fln olmuyor mu18 yasindayim 19 yasina girecegim 2 kardeşim var. Annem ev hanımı. Annem perişan oldu zaten. Maaş kartını alırsa ben çalışmak zorunda kalacağım. Çalışırsam üniversite hayal olur. Çok düşündüm hiçbir küfre layık değil be.
ağır bir ceza ise onu avukatta kurtaramaz kanka büyük ihtimalleHocam benim babam kapalı cezaevinde kendisi emekli. Aylık maaşını bize vermişti. Biz babama avukat tutmak istemiyoruz yaptığı ağır bir ceza çıkarsa tekrarlayabilir biz zaten onu savunmuyoruz. Bugün görüşüne gittim bana diyor ki eğer bana avukat tutmazsaniz aylık kartımı alırım. Şuan da tek geçim kaynağımız bu maaş kartı. Bana bir öneri verebilir misiniz çaresiz kalmak istemiyorum. Bu maaş kartını böldüremez miyim hapise yetevek kadarı ona aktarilsin kalanı bizim olsun lütfen onerilerinizi iletin
mantık kurdum hükümette az mantık yaptıysa 18 yaş altı çocuk olan evde baba yoksa maaşının hepsini olmasa bile çoğunu en azından verecektir.Kaynağınız nedir merak ettim
Kanunlar boşuna çıkmıyor. Mantıkla kafanızı yormayınmantık kurdum hükümette az mantık yaptıysa 18 yaş altı çocuk olan evde baba yoksa maaşının hepsini olmasa bile çoğunu en azından verecektir.
Anladım teşekkürler.Savunma hakkı kutsaldır. Kendini babanın yerine koy ve şunu düşün. Ben aynı şeyden içeri girsem ve babam bana avukat tutup 1 gün bile erken çıkarsa beni kardır diye düşünmez misin ? Kaldı ki bir avukat aracılığıyla yıllarca düşürülebilir bu cezalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeme içme kıyafet elektrik vs ihtiyaçların için gerekiyor tabii ki para