Neler Yeni

Kapalı Cezaevinde babam yatıyor. Konuyla ilgili yardımcı olmanızı istiyorum

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Ama şöyle bişey var avukatlar 50 bin lira istiyor. Boşa para israfı bence. Evet mezunum geçen sene sayısal da 200bine girmiştim dedim daha iyi yaparım sonrası hüsran bu adamın yüzünden hicbisey yapamıyorum. Ders çalışmaya devam etmeye çalışıyorum ama pek sanmiyorum büyük ihtimalle tyt den 2 yıllık sağlık okurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartın numaralarıyla para çekimi yapılabiliyor mu

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ama şöyle bişey var avukatlar 50 bin lira istiyor. Boşa para israfı bence. Evet mezunum geçen sene sayısal da 200bine girmiştim dedim daha iyi yaparım sonrası hüsran bu adamın yüzünden hicbisey yapamıyorum. Ders çalışmaya devam etmeye çalışıyorum ama pek sanmiyorum büyük ihtimalle tyt den 2 yıllık sağlık okurum.

Sanalda yaparsın alışverişi 3d olmasın yeter.
Sen yinede fotoğrafını çek ne olur ne olmaz

Boşa para israfıysa ağla dur şimdi tek geçim kaynağını kaybetme korkusuyla...

18 yaş altı kardeşlerin var her türlü o parayı alırsın öyle hapse gireyim emekli maaşıda alayım yok öyle bir dünya
Kaynağınız nedir merak ettim

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Belki alakasız ama bilmediğimden soruyorum hocam. Cezaevinde para ile bir şeyler yapılabiliyor mu ? Ne yapacak yani parayı ?

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Dediğini anlamadım suçlu bir adama avukat mı tutmalıyız yani ? Üniversite okuyup iyi bir iş veya memur olma deneyimi fırsatı varken neden direk fabrikada çalışmak isteyeyim ki. Eğer ki zorunlu olursam tabii ki de çalışırım onlar benim annem kardeşlerim.

Hocam cezaevinde yemek için para ödüyorlar haftalık 1000 liraya yakın para gidiyormuş. Para durumu olmayanlar cezaevinde işçilik yapıyorlarmış. Babamın söylediğine göre elektrik fln içinde ödeme yapiyorlarmiş

Dediğini anlamadım suçlu bir adama avukat mı tutmalıyız yani ? Üniversite okuyup iyi bir iş veya memur olma deneyimi fırsatı varken neden direk fabrikada çalışmak isteyeyim ki. Eğer ki zorunlu olursam tabii ki de çalışırım onlar benim annem kardeşlerim.

Hocam cezaevinde yemek için para ödüyorlar haftalık 1000 liraya yakın para gidiyormuş. Para durumu olmayanlar cezaevinde işçilik yapıyorlarmış. Babamın söylediğine göre elektrik fln içinde ödeme yapiyorlarmiş
Savunma hakkı kutsaldır. Kendini babanın yerine koy ve şunu düşün. Ben aynı şeyden içeri girsem ve babam bana avukat tutup 1 gün bile erken çıkarsa beni kardır diye düşünmez misin ? Kaldı ki bir avukat aracılığıyla yıllarca düşürülebilir bu cezalar.

Belki alakasız ama bilmediğimden soruyorum hocam. Cezaevinde para ile bir şeyler yapılabiliyor mu ? Ne yapacak yani parayı ?
Yeme içme kıyafet elektrik vs ihtiyaçların için gerekiyor tabii ki para

OEK79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Masum sayılabilecek bir suç değil. Yani çıkmaması daha hayırlıdır diye düşünüyorum.

Masum sayılabilecek bir suç değil. Yani çıkmaması daha hayırlıdır diye düşünüyorum.
Babanda ben yıllardır çalıştım, bugün benim yıllarca çalışıp hak kazanmış olduğum hakettiğim emekli maaşımla bana avukat tutmuyorsanız siz de almayın diye düşünmesi iyi olur mu sence. Suçu nedir avukatım ben söyle belki yardımcı oluruz

Delil durmu nedir nasıl bu kadar eminsiniz yaptığına

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bi işte çalışma şansınız yok mu hocam? Okuyor musunuz?

Top Bottom