Küfür vb ettiyseniz var hocamitemsatışa üyeliğimi sürekli açıp kapattığımdan kapatıldı ve bir daha açılmamasını istemiştim ve şimdi açmak istediğimde bana yardımcı olunmuyor aksine bir daha bize yazarsanız adli süreç başlatılacaktır diye tehdit ediliyorum sizce bir şey yapabilirlermi bu sebepten yani böyle bir hakları varmı
küfür etmedim onlara sadece onları rahatsız ettiğimi iddia ediyorlar hesabımı açtırmak sadece amacımKüfür vb ettiyseniz var hocam
O zaman onların hakkı açmak dava edemezlerküfür etmedim onlara sadece onları rahatsız ettiğimi iddia ediyorlar hesabımı açtırmak sadece amacım
sürekli açın diye israr ediyorum açmıyorlar ve bende açmalarını istiyorum bu konu başka bir durum yok yani haksız yere tehdit ediyorlarO zaman onların hakkı açmak dava edemezler
şikayetvara yazsam marka karalama olurmuO zaman onların hakkı açmak dava edemezler
Olmaz yaz istersensürekli açın diye israr ediyorum açmıyorlar ve bende açmalarını istiyorum bu konu başka bir durum yok yani haksız yere tehdit ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
şikayetvara yazsam marka karalama olurmu