Sizin gibilerine boşuna ezberci demiyorum şu milletin sizin gibi arkadaşların hiçbir şey bilmediğini bilmesi gerekiyor. TR'deki en tehlikeli kitlenin içindesin. Neymiş "korumalar hakkında net bilgi yokmuş" PSU'da 6 koruma var piyasada hangi PSU'da bu kadar koruma var? salla yavrum salla anca sal ak müptezelleri inandırırsınız.
Benim istediğim eleştirecek adamın "HARBİ ELEŞTİRMESİ" maalesef sen bu özelliğe sahip değilsin. Kişi önce hakkında fikir belirttiği ürünü tanıyacak sonra konuşacak yoksa kâle almak mesleğimize hakaret.
Abdullah Hacıgül
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ah ah abdullah hocam inanın sinirlendiğiniz için böyle yanlış yorum yapıyorsunuz biraz düşünün bir psu ucuzsa nelerden kaçarlar hiç düşündünüzmü hiç smps psu'ların trafoları hakkında bilginiz varmı ? Yada semicondactor mosfet Schottky Diyot hakkında nedir ne kadar dayanım sergiler ne kadar mtbf'ye sahip smps kartı hangi kontrolcü ıc chıp'i kullanıyor hiç baktınızmı? PW ok kaç ms? Sadece kağıt üzerindeki korumalara dayanarak yorum yapmak çook çok yanlış .
Eğer bir psu iyi olup olamadığını bu tip incelemeler ile anlaşılır.
Şahsi kullandığım psu'mun moduler olmayan versiyonun inceleme rehberi :
www.f14lab.org
Bunlara değil :
Alıntıyı görüntüle
Bunlara bakılır:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gibi kişisel anlamanız çok üzdü. Son derece toksik bir tavır.
Konuyu kapatmanızda ötürü burada yanıtımı yazmak istedim.