Kapanma Sorunu Corsair 360mm H150 Cw-9060054-ww Rgb Sıvı Soğutuculu Am5-1700p Işlemci Fanı

Derecelerden dolayı kapanıyor gibi sıcak çalışıyor sistem bi sıkıntı olabilr montajda. Soğutucunun jelatinini çıkardın dimi işlemciye temas eden taraftaki
Dostum jelatin falan yok plastik koruma vardı onu da çıkarttım zaten hani takdir edersin ki onu göremeyecek seviyede değilim yine de çözüm odaklı yaklaştığın için teşekkür ederim lütfen beni yanlış anlama. (KISACASI JELATİN FALAN YOK.)

Dostum jelatin falan yok plastik koruma vardı onu da çıkarttım zaten hani takdir edersin ki onu göremeyecek seviyede değilim yine de çözüm odaklı yaklaştığın için teşekkür ederim lütfen beni yanlış anlama. (KISACASI JELATİN FALAN YOK.)
Pompadan takırtı gibi bir ses geliyor mu? Vidaları sırasıyla çapraz şekilde sıktığına emin misin kontakt tam yapamıyor olabilir

Pompadan takırtı gibi bir ses geliyor mu? Vidaları sırasıyla çapraz şekilde sıktığına emin misin kontakt tam yapamıyor olabilir
Kral vallahi ses falan yok sadece cızırtı var da vidalarını olduğu gibi sıktım

Son düzenleme:
Kardeşim bilmiyorsan da o kadar yazdım. 3. mesajım hâlâ yol alamadık. Youtube'den bakmak bu kadar mı zor?

Kardeş baktım o kadar da değil ama bir çözüm videosu yoktu

Geri