Baran2024
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Bios yazılımsal, senin sorunun donanımsal. Ne yazık ki bir faydası yok...eyw bide son bir şey sorucam buna ben BIOS güncelemesi yapsam düzelirmi sence bir şansımı deniyimi
Bios yazılımsal, senin sorunun donanımsal. Ne yazık ki bir faydası yok...eyw bide son bir şey sorucam buna ben BIOS güncelemesi yapsam düzelirmi sence bir şansımı deniyimi
Bios yazılımsal, senin sorunun donanımsal. Ne yazık ki bir faydası yok...
f10'a basıp kaydederek çıktığında düzelmiyor mu?Kral bu sabah BIOS ekranına girdim ordan fan Info dan auto dan DC aldım kaydettim PC kapandı açıldı sonra yine BIOS ekranına atı ayarları eski haline getirdim ama yine bios ekranı geliyor varmı bunun çözümü
Kral bir şeyler yaptım bios da sonra açtım ne yaptığımı da bilmiyorum PC açıldı sonra senin dediğin uygulama da yük altına soktum kapanmadı oyun oynarken de artık kapanmıyor bilgisayarf10'a basıp kaydederek çıktığında düzelmiyor mu?
Kral PC kapatım 2 saat sonra tekrar açtım dedim bi yük altına sokiyim yine kapandı şaka gibi **f10'a basıp kaydederek çıktığında düzelmiyor mu?
Aga direkt psu alma sakın, git ısılarını kontrol et belki sıvı sogutmada bisi vardır veya yanlış taktın. Altındaki jelatini vs söktün mü?Kral PC kapatım 2 saat sonra tekrar açtım dedim bi yük altına sokiyim yine kapandı şaka gibi **
Böyle bir şey çıkıyorAga direkt psu alma sakın, git ısılarını kontrol et belki sıvı sogutmada bisi vardır veya yanlış taktın. Altındaki jelatini vs söktün mü?
rami doğru slota çek diyorBöyle bir şey çıkıyor
E bu etkilermi PC kapanmasınırami doğru slota çek diyor
Evet yapabilirE bu etkilermi PC kapanmasını
Kral bence olay BIOS da şimdi tekrar yaptım yük altına soktum ve kapanmadı ama PC kapatıp açtım ve yine yük altına soktuğum da kapandı bu Rami de doğru yere takıcamEvet yapabilir
dogru yere taktım olmadı yine kapanıyor,ek olarak soğutucunun kablosunu cpu fan a taktım radyatörün fanlarını yani üstte olan fanları da system fan 1 e taktım bunda bir sorun var mı ve cpu fan girişinin yanında pump fan girişi vardı acaba ona mı takmalıydım cpu fan yerine?Evet yapabilir
Derecelerden dolayı kapanıyor gibi sıcak çalışıyor sistem bi sıkıntı olabilr montajda. Soğutucunun jelatinini çıkardın dimi işlemciye temas eden taraftakidogru yere taktım olmadı yine kapanıyor,ek olarak soğutucunun kablosunu cpu fan a taktım radyatörün fanlarını yani üstte olan fanları da system fan 1 e taktım bunda bir sorun var mı ve cpu fan girişinin yanında pump fan girişi vardı acaba ona mı takmalıydım cpu fan yerine?