kral pc alalı daha 1 hafta olmadıKnk ürünün garantisi varsa garantiye gönder, kullandığın psu'nun bu tür yeterlilik sorunu var mı bilmiyor. Fakat, power'ı değiştirdiklerinde sorunun çözülürse bu geçici bir çözüm olabilir ne yazık kiÇünkü; power zamanla performans kaybı yaşayan bir parça. Öncelikle garantiye gönder olmadı mecbur power'ı değiştireceksin başka çaren yok...
.Anakart nedir?
konudan bağımsız o ram 2. slotta olması gerekmiyor mu ikisi arasında pek fark yok ama 2. slotta olması gerek diye biliyorumMerhabalar ben yeni PC aldım ve işlemcisi i5 14600kf bunu soğutmak için sıvı soğutucu aldım ve kurulumunu yaptım ama bir süre sonra PC kendi kendine kapanıyor acaba kabloları yanlışmı taktım bana yardımcı olabilir misiniz
Hocam, hazır sistemler de "genellikle" fiyatı düşürmek adına psu - kasa gibi parçaları kıytırık ekliyorlar. Daha yeni almışsın sistemi istersen iade edip tekrar f/p sistem kovala? Tercih tamamen senin ama mevcut sistemi illa çalıştıracağım diyorsan mutlaka power mevzusunu çözeceksin.kral pc alalı daha 1 hafta olmadı
kral bu sistem ,için önerebilecegin psu varmıHocam, hazır sistemler de "genellikle" fiyatı düşürmek adına psu - kasa gibi parçaları kıytırık ekliyorlar. Daha yeni almışsın sistemi istersen iade edip tekrar f/p sistem kovala? Tercih tamamen senin ama mevcut sistemi illa çalıştıracağım diyorsan mutlaka power mevzusunu çözeceksin.![]()
kral bu sistem ,için önerebilecegin psu varmı
peki bu sistem için önerebilecegin psu varmıPSU maalesef zortingen duruyor şöyle sistem yapıp PSU'dan kısmaları yok mu.
bu iyi midir? kral![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı psu kullanıyorum, işini fazlasıyla görür...bu iyi midir? kral
Kral nerede yazıyor acaba bulamadımAIDA64 yükeyip pompanın kaç rpm'de çalıştığına bakar mısınız?
Tamamdır teşekkür ederim kral vallahi çok yardımcı oldun herhalde bunu alıcam bide bidaha vatandan bir şey almamAynı psu kullanıyorum, işini fazlasıyla görür...
Sıkıntı yok hocam yeter ki senin işin görülsün.Tamamdır teşekkür ederim kral vallahi çok yardımcı oldun herhalde bunu alıcam bide bidaha vatandan bir şey almam
eyw bide son bir şey sorucam buna ben BIOS güncelemesi yapsam düzelirmi sence bir şansımı deniyimiSıkıntı yok hocam yeter ki senin işin görülsün.![]()