Kapı zili 2499TL......

beko42

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073

Ekler

• Screenshot_2025-07-24-14-03-51-869_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-24-14-03-51-869_com.android.chrome.webp
    64 KB · Hit: 124
Kapı zili indirimi de görmedim demem :D

Ben bunu evin ofisin kapısına koysam çalar götürürler. Evin iç kapısına koysam gereksiz kapı deliği denen şey var. Bunu nerelerde kullanıyorlar merak ediyorum.

çalarlar bunu

Ben bunu evin ofisin kapısına koysam çalar götürürler. Evin iç kapısına koysam gereksiz kapı deliği denen şey var. Bunu nerelerde kullanıyorlar merak ediyorum.
Silindi :)

Dairede oturuyorsanız dikkat edin. Karşı komşunuz şikayet edebiliyor.

güvenlik olan sitelerde vs elit mekanlarda güvenliği olan yerde güvenlik arayanlara daha çok görüşünde katılıyorm sana:(

çok iyi fiyat. kamerasız zil mi kaldı arkadaşlar kim neyi kaçırıyor. zil bluetoothla huba bağlanıyor hub wifiye. Oradan tapo uygulamasında bildirim geliyor zile basılınca

Çalanın fotoğrafını alır en azından
güvenlik olan sitelerde vs elit mekanlarda güvenliği olan yerde güvenlik arayanlara daha çok görüşünde katılıyorm sana:(
güvenlik olan siteler için de gereksiz aslında

Bence en verimli yanı geldik yoktunuz diyen kargocuları enselemeye yaraması. Kapıya gelenin fotosunu bildirim olarak atan modellerden sanırım. Tapo uygulaması üzerinden + ücret ödeniyor.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
gördüğüm en değişik indirim tier list 10 girer :D

3 ay önce kapı zilim bozulmuştu, yenisini almayı hep erteliyordum. güzel fırsat oldu, satın aldım.

Geri