Kapıda Tahsilatlı Kargo Nedir ?

Reaksiyon skoru
12
Merhaba Letgo üzerinden bir ürün satıyorum ve alıcı arkadaş kapıda tahsilatlı kargo olabileceğini söyledi. Araştırdım kafama yattı fakat şöyle bir soru işareti var kafamda. Varsayalım ki ben kargo şirketine gittim ve ürünü onlara arkadaşa teslim etmeleri için verdim. Kapıda tahsilatlı ödeme olacağını belirttim. Peki bunun fiyatı ne kadardır? Aynı şehirde bulunuyoruz.
Bana kapıda tahsilatlı ödeme ile ilgili bilgi verir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba Letgo üzerinden bir ürün satıyorum ve alıcı arkadaş kapıda tahsilatlı kargo olabileceğini söyledi. Araştırdım kafama yattı fakat şöyle bir soru işareti var kafamda. Varsayalım ki ben kargo şirketine gittim ve ürünü onlara arkadaşa teslim etmeleri için verdim. Kapıda tahsilatlı ödeme olacağını belirttim. Peki bunun fiyatı ne kadardır? Aynı şehirde bulunuyoruz.
Bana kapıda tahsilatlı ödeme ile ilgili bilgi verir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler :)
parayı verirsen kargoyu alırsın mantığı kapıda tahsilat 5 10 tl fln fazla oluyordu eskiden şu an nasıl bilmiyorum ama kutuyu yinede parayı verdikden sonra açabılıyorsun kargo firmasına verirken alacakları mikatari söylüyorsun sana o parayı veriyorlar vs vs vs

Kapıda ödeme.

parayı verirsen kargoyu alırsın mantığı kapıda tahsilat 5 10 TL fln fazla oluyordu eskiden şu an nasıl bilmiyorum ama kutuyu yinede parayı verdikden sonra açabılıyorsun kargo firmasına verirken alacakları mikatari söylüyorsun sana o parayı veriyorlar vs vs vs
Ben ürünü 150 TL'ye satıyorum şuan da peki kargo şirketi bana doğrudan 150 TL mi ulaştırıyor yoksa paradan biraz kesiyor mu?

Ben ürünü 150 TL'ye satıyorum şuan da peki kargo şirketi bana doğrudan 150 TL mi ulaştırıyor yoksa paradan biraz kesiyor mu?
kargo karşı ödemeli ise fiyat ona biner kargoyu sen ödersen sana girer

Ücreti kapıda ödüyorsun.

Kapıda ödeme ile herkes kargo gönderemez.Fatura isterler,satıcı olup olmadığınızı bilmek için.Belki PTT kargoda şansınızı deneyebilirsiniz.Diğer kargo firmalarının kabul edeceğini sanmıyorum.

Geri