Neler Yeni

Kaplumbağamı arı soktu

Hanaz

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olum bu nası forum la JIEDIGDNSIUJNG(EUDUISG bal arısı ise bişey olmaz sanırım bi bilgim yok ama kedi köpeği sokunca bir şey olmuyor kaplumbağa içinde belki aynıdır
Bal değil galiba arı bilgim yok

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bal değil galiba arı bilgim yok
Knk benide soktu cok afadersin cocukken biraz cahildim arıyı ezip öldürmeye çalıstım oda haklı tabii soktu bisi olmadı ama genede bi veterine götür ne olur ne olmaz.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
C Ş
İlk yardım olarak arının soktuğu bölgeyi sabunla yıka, soğuk uygula buz veya donmuş et gibi. Tabi bir veterinere götür.

Hanaz

80+ Gold
Şimdi kaplumbağanın güvenliği sağladıktan sonra etrafınıza en yakın veterinere gidiyorsunuz ondan sonra sorununuzu çözüyorlar.
İlk yardım olarak arının soktuğu bölgeyi sabunla yıka, soğuk uygula buz veya donmuş et gibi. Tabi bir veterinere götür.
go to veteriner?
bir veterinere götürün ne olur ne olmaz.
Geçmiş olsun Kaplumbağa DA kullancısına
Knk benide soktu cok afadersin cocukken biraz cahildim arıyı ezip öldürmeye çalıstım oda haklı tabii soktu bisi olmadı ama genede bi veterine götür ne olur ne olmaz.
Eski haline geri geldi bi kustu önce veterineri aradım kaplumbağa ilgi alanımız değil dedi genelde kedi köpek bakıyoruz dedi anlam veremedik internete baktım buz vs koyun deniyor

Zamana bıraktım suya girince gözü açıldı şuan eskisi gibi iyi yüzüyor
Söyle ona bir daha arı yemesin
Olur söylerim tabi hayvan olduğu için ayırt edemiyor galiba sende edemiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,770
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24