Neler Yeni

Kar Yağmasını Özleyen var mı?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaşlar son zamanlarda o kadar çok kar yağmasını istiyorum ki. Cidden daha önce bu kadar istediğimi bilmiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
Bu fotoğraflara baktığımda aklıma hep şu geliyor.

" Gece saat 23:00, ortalıkta hiç bir ses yok, sadece yere düşen karların sesi. Burnunuz kıpkırmızı. Yere bastıkça karların sesi geliyor. Her yer bembeyaz "
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
valla hayatının büyük kısmını karlı yerde geçirmiş ve artık karı sevmeyen biri olarak (son 6 yıldır izmirdeyim.) bana karı o kadar özlettinki. umarım yağar izmirde bu sene (malum dünyanıın sonunu getiriyouz iklim değişikleriyle)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
valla hayatının büyük kısmını karlı yerde geçirmiş ve artık karı sevmeyen biri olarak (son 6 yıldır izmirdeyim.) bana karı o kadar özlettinki. umarım yağar izmirde bu sene (malum dünyanıın sonunu getiriyouz iklim değişikleriyle)
Ne demek hep beraber özlüyoruz :)
Küresel Isınma malum :(

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nerede o eski günler?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar son zamanlarda o kadar çok kar yağmasını istiyorum ki. Cidden daha önce bu kadar istediğimi bilmiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?

" Gece saat 23:00, ortalıkta hiç bir ses yok, sadece yere düşen karların sesi. Burnunuz kıpkırmızı. Yere bastıkça karların sesi geliyor. Her yer bembeyaz "
Çok özledim. Bir de Manisa gibi bir yerde yaşıyorum. Yılda birkaç kez dağa yağıyor merkeze sadece soğuğu geliyor. Ancak Manisa'da kar yağması trafiği kilitler. Kimse kış önlemlerini almıyor kar yağmadığı için. Yaklaşık 4-5 yıl önce en son merkeze yağdı ve o gün de okullar tatil edildi.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Çok özledim ama artık eskisi gibi kar yağmayacak maalesef.
Eski günler hiç Bir Zaman gelmeyecek. 😟
Çok özledim. Bir de Manisa gibi bir yerde yaşıyorum. Yılda birkaç kez dağa yağıyor merkeze sadece soğuğu geliyor. Ancak Manisa'da kar yağması trafiği kilitler. Kimse kış önlemlerini almıyor kar yağmadığı için. Yaklaşık 4-5 yıl önce en son merkeze yağdı ve o gün de okullar tatil edildi.
Bizde her kış en az 3 gün tatil olur toplam.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
bende karı severim ama benim memleketime pek kar yağmıyor.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Hatta birde gece yarısı okulun tatil haberi gelince varya offfffff

Top Bottom