kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
İyi akşamlar ben de yemek yiyimAynen öyle
Size İyi Akşamlar ben biraz dinleneyim.
Yarın görüşürüz
İyi akşamlar ben de yemek yiyimAynen öyle
Size İyi Akşamlar ben biraz dinleneyim.
Yarın görüşürüz
valla hayatının büyük kısmını karlı yerde geçirmiş ve artık karı sevmeyen biri olarak (son 6 yıldır izmirdeyim.) bana karı o kadar özlettinki. umarım yağar izmirde bu sene (malum dünyanıın sonunu getiriyouz iklim değişikleriyle)Arkadaşlar son zamanlarda o kadar çok kar yağmasını istiyorum ki. Cidden daha önce bu kadar istediğimi bilmiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
Bu fotoğraflara baktığımda aklıma hep şu geliyor.
" Gece saat 23:00, ortalıkta hiç bir ses yok, sadece yere düşen karların sesi. Burnunuz kıpkırmızı. Yere bastıkça karların sesi geliyor. Her yer bembeyaz "
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne demek hep beraber özlüyoruzvalla hayatının büyük kısmını karlı yerde geçirmiş ve artık karı sevmeyen biri olarak (son 6 yıldır izmirdeyim.) bana karı o kadar özlettinki. umarım yağar izmirde bu sene (malum dünyanıın sonunu getiriyouz iklim değişikleriyle)
en çok özlediğim kayak yapmakNe demek hep beraber özlüyoruz
Küresel Isınma malum
Karı bırak artık yağmurda yağmıyor.Eski günler hiç Bir Zaman gelmeyecek.
Küresel ısınma...
Çok özledim. Bir de Manisa gibi bir yerde yaşıyorum. Yılda birkaç kez dağa yağıyor merkeze sadece soğuğu geliyor. Ancak Manisa'da kar yağması trafiği kilitler. Kimse kış önlemlerini almıyor kar yağmadığı için. Yaklaşık 4-5 yıl önce en son merkeze yağdı ve o gün de okullar tatil edildi.Arkadaşlar son zamanlarda o kadar çok kar yağmasını istiyorum ki. Cidden daha önce bu kadar istediğimi bilmiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
" Gece saat 23:00, ortalıkta hiç bir ses yok, sadece yere düşen karların sesi. Burnunuz kıpkırmızı. Yere bastıkça karların sesi geliyor. Her yer bembeyaz "
Eski günler hiç Bir Zaman gelmeyecek.Çok özledim ama artık eskisi gibi kar yağmayacak maalesef.
Bizde her kış en az 3 gün tatil olur toplam.Çok özledim. Bir de Manisa gibi bir yerde yaşıyorum. Yılda birkaç kez dağa yağıyor merkeze sadece soğuğu geliyor. Ancak Manisa'da kar yağması trafiği kilitler. Kimse kış önlemlerini almıyor kar yağmadığı için. Yaklaşık 4-5 yıl önce en son merkeze yağdı ve o gün de okullar tatil edildi.
Hatta birde gece yarısı okulun tatil haberi gelince varya offfffffArkadaşlar son zamanlarda o kadar çok kar yağmasını istiyorum ki. Cidden daha önce bu kadar istediğimi bilmiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?