Yağarsa etrafımdaki bütün evlerin çatısına koskocaman kartopu atıp kaçıcam 5 dk sonra da sokaktan geçenlereBanada öyle geliyor. İnşallah yağar
Yağarsa etrafımdaki bütün evlerin çatısına koskocaman kartopu atıp kaçıcam 5 dk sonra da sokaktan geçenlere
Hayır ama 5-6 yaşındayken yere yatıp kelebek yapmıştım ondan sonra yan komşumuzu kar'a gömmüştük
Kar yağarken bisiklet sürmesi çok iyi oluyor.
Denedin mi hiç.
Bak bu sene bisiklet sür.Hayır ama 5-6 yaşındayken yere yatıp kelebek yapmıştım ondan sonra yan komşumuzu kar'a gömmüştük
Bisiklet yok. Zaten sokağa çıkmam evin üstünde her yere kar atarımBak bu sene bisiklet sür.
Süper oluyor yan yan gidiyorsun
Ben en son fren tutmamıştı arkadaşa arkadan vurmuştum.
Vay be bundan 5-6 sene önce Oyun Portal izlerken dinlediğim şarkıBisiklet yok. Zaten sokağa çıkmam evin üstünde her yere kar atarım
Oyun portal ve tunç ikilisine çok gülüyordum ya.Vay be bundan 5-6 sene önce Oyun Portal izlerken dinlediğim şarkı
Zaman su gibi geçiyor.
Çok güzel zamanlardı. Has takipçileriydim. Hepsi bir tarafa savruldu. Lehamam hatırlar mısın?Oyun portal ve tunç ikilisine çok gülüyordum ya.
Harbiden ya hatta tunç altına blok koyup intihar ediceğim diyordu sonra cem alttan kazmaya başlayınca tunç ta kazmaya başlamıştı keşe o zamanlara dönebilsemÇok güzel zamanlardı. Has takipçileriydim. Hepsi bir tarafa savruldu. Lehamam hatırlar mısın?
bazen dolu yağıyor ama. 12. katta oturuyorum pencereden alıyorum bikaç tane öyle bir fantezim var