Fifa 21Arkadaşlar kara cuma indirimlerinde oyun öneriniz varmı bütçe farketmez.
benimde fakat dış ülkelerin oyunlarıKara cuma mı ?
Konu dışı ama üzülülerek söylüyorum cuma müslümanlar için mübarek gün bu şekilde anılması hiç hoşuma gitmiyor şahsen
Dış minnakların oyunu yeğenim.Kara cuma mı ?
Konu dışı ama üzülülerek söylüyorum cuma müslümanlar için mübarek gün bu şekilde anılması hiç hoşuma gitmiyor şahsen
Onun ismi efsane cuma kara cuma degil ?benimde fakat dış ülkelerin oyunları![]()
Cuma günü müslümanların kutsal günü olduğu için karalamak istiyorlarOnun ismi efsane cuma kara cuma degil ?
Dış güçlerin oyunu bunlar hepOnun ismi efsane cuma kara cuma degil ?
İyi ki bi oyun önerisi istedim. Nereye getirdiniz konuyu ben bayılıyorum sanki kara cuma demeye.Kara cuma mı ?
Rainbow six siege alabilirsinİyi ki bi oyun önerisi istedim. Nereye getirdiniz konuyu ben bayılıyorum sanki kara cuma demeye.
The Forest alabılırsınArkadaşlar kara cuma indirimlerinde oyun öneriniz varmı bütçe farketmez.
Hocam cuma gününe "kara" diyerek günaha giriyor muyuz?Kara cuma mı ?
Hunt: Showdown Steam'de %50 İndirimli (steampowered.com)Arkadaşlar kara cuma indirimlerinde oyun öneriniz varmı bütçe farketmez.