Yok ya.İyi günler herkese benim kara kalem çalışmam nasıl olmuş ?
Hocam çok güzel olmuş bir daha olmasınİyi günler herkese benim kara kalem çalışmam nasıl olmuş ?
Hocam ilkokul 2 mi 3mü 2iyse 100 verirBizde bugün ilk defa Görsel Sanatlar dersinden yazılı olduk, hoca a4 dağıttı ve 2 tane hareketli figür çizin dedi.
Nasıl not vericek bilmiyorum.
Lise son okuyorum :/Hocam ilkokul 2 mi 3mü 2iyse 100 verir
O biracık daha OBDULLAH OBİ olmuştu.Sen Abdullah abiyi çizen değil misin (Abdullah abi gibi değildi pek ama)
sanırım bardağa tam yan açıdan bakıyorsun ve sanırım altında çay tabağı var, bardağa yandan bakmana rağmen çay tabağını yukardan bakar gibi çizmişsin, tavsiyem manzarayı ikinci plana atıp ana objelere çalış, önüne bir altlık ve bardak al onu incele öyle çizmeye çalış.İyi günler herkese benim kara kalem çalışmam nasıl olmuş ?
ayrıca sandalyenin kolları paralel olur genelde yani zıt yönlere açılmaz, ama başka çizimleri inceleyerek, çize çize öğrenirsin dert etme.sanırım bardağa tam yan açıdan bakıyorsun ve sanırım altında çay tabağı var, bardağa yandan bakmana rağmen çay tabağını yukardan bakar gibi çizmişsin, tavsiyem manzarayı ikinci plana atıp ana objelere çalış, önüne bir altlık ve bardak al onu incele öyle çizmeye çalış.
bardağı cam şişesi ile yaptım şişeye bakıyorum ve bu fikir çıktı.sanırım bardağa tam yan açıdan bakıyorsun ve sanırım altında çay tabağı var, bardağa yandan bakmana rağmen çay tabağını yukardan bakar gibi çizmişsin, tavsiyem manzarayı ikinci plana atıp ana objelere çalış, önüne bir altlık ve bardak al onu incele öyle çizmeye çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sandalyenin kolları paralel olur genelde yani zıt yönlere açılmaz, ama başka çizimleri inceleyerek, çize çize öğrenirsin dert etme.
bizim bardaklar öyle birazÇay bardağı obez olmuş.