Karamanda inanılmaz cinayet

Fabrizio Romano

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
20,746

İnanılmaz ötesi. Bir de öldürüp sigara içiyor. Biz GTA'da böyle yapardık. Adamı kesip sonra telefonda selfie alırdık eğlencesine.
İnanılmaz görüntü yani. Kurban, katili bıçaklamaya çalışıyor ama katil de karşılık olarak silahı çekip ateş açıyor.

Öldürülen adam da çok masum değil ama iki tarafında bunu yapmamsı gerek.
Böyle kavgalarda “HAKLI OLSANIZ BİLE” sen haklısın abi tamam özür dilerim gibi şeyler diyerek uzaklaşmak en mantıklısı. Bu devirde boş gezen adam yok.

Olum adam ölmüş yardım eden yok
Adamı infaz eden adam orada. Nasıl müdahale etsinler? Belli ki bir husumet var. Böyle bir durumda olaya atlanılmaz. Mümkünse git uzaktan izle. Çünkü temmuz ortasında aynısını yaşadım. 3'e 3 grup kavgaya girişti. Baya bir dövüştüler. Olaya 4-5 kişi müdahale etmeye çalıştık döven taraf bıçak çıkarınca ne haliniz varsa deyip geri çekildik.

Adamı infaz eden adam orada. Nasıl müdahale etsinler? Belli ki bir husumet var. Böyle bir durumda olaya atlanılmaz. Mümkünse git uzaktan izle. Çünkü temmuz ortasında aynısını yaşadım. 3'e 3 grup kavgaya girişti. Baya bir dövüştüler. Olaya 4-5 kişi müdahale etmeye çalıştık döven taraf bıçak çıkarınca ne haliniz varsa deyip geri çekildik.
Hayır adam yere yattıya kafasını uzatmaya falan çalışıyor.Ozaman

1662303962532.png

İnsanlar ne ara bu kadar zalim oldu

ekonomik çöküş ahlaki çöküntüyü de meydana getiriyor
Bilmiyorum da ya bana öyle geliyor ya da son zamanlarda herkes değişti. Mesela galata kulesinin önünde adam kendini yakıyor millet izleyip fotoğrafını çekiyor. Suriyeli birisi fabrikada makinenin içine düşüp paramparça oluyor millet yorumlarda sevindiğini söylüyoe

Olayı bilmeden yorum yapacağım. Karşımdaki adam bıçak çekip üzerime atlasa o an silah varsa elimde en azından bacağına falan sıkar kendimi kurtarırım. Zaten yerde olan adama defalarca sıkıp üzerine sigara içmek mi?
Millet kafayı yemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri