Mobil arayüzde mi yoksa masaüstü tarayıcıda mı yaşıyorsunuz bu sorunu?karanlık moddayken siteden çıkınca otomatik aydınlık hale geçiyor bunu aynı kalması için yapılandırabilirmisiniz çünkü gece geç saatte girdiğimizde sorun yaratıyor . Şimdiden teşekkürler
masaüstündeMobil arayüzde mi yoksa masaüstü tarayıcıda mı yaşıyorsunuz bu sorunu?
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
benim masaüstü ama sıkıntı olmuyor hep karanlıkmasaüstünde
sadece bendemi oluyor bilmiyorum az önce oldu hatta fakat şuan olmuyor teşekkürlerBende hem masaüstünde hem de mobilde böyle bir sorun yok. Nasıl bıraktıysam öyle duruyor. Vardır bir açıklaması ancak web siteleri hakkında o kadar fazla bilgim yok.
Rica ederimsadece bendemi oluyor bilmiyorum az önce oldu hatta fakat şuan olmuyor teşekkürler
Tarayıcınızın çerezler, site modül bilgileri ve içerik ayarları birikintilerini kaydedip kaydetmediğini kontrol edin.masaüstünde
Profiline tıkladıktan sonra Tercihler seçeneğine tıkla dimension dark seçeneğini belirle kaydet?karanlık moddayken siteden çıkınca otomatik aydınlık hale geçiyor bunu aynı kalması için yapılandırabilirmisiniz çünkü gece geç saatte girdiğimizde sorun yaratıyor . Şimdiden teşekkürler