Karar vermek için son forum yorumlarınız çok değerli samsung tab serisi

Uraz Batu

80+
Reaksiyon skoru
81
Selamlar dostlar bütçem normalde 10K’ idi video film izlemek oyun oynamak amacıyla kullanmak için almak istiyordum fakat okuduğum forumlar aklımı karıştırdı bu üçü arasında çok kararsız kaldım sizce f/p olarak en iş görür hangisi aralarında açık ara fark olanı var mı veya hiç düşünmeden bunu al dediğiniz seri hangisi şimdiden teşekkürler

Ekler

• IMG_9030.webp
    IMG_9030.webp
    99.5 KB · Hit: 52
  • IMG_9031.webp
    IMG_9031.webp
    89.7 KB · Hit: 51
  • IMG_9032.webp
    IMG_9032.webp
    115.7 KB · Hit: 52
s
Selamlar dostlar bütçem normalde 10K’ idi video film izlemek oyun oynamak amacıyla kullanmak için almak istiyordum fakat okuduğum forumlar aklımı karıştırdı bu üçü arasında çok kararsız kaldım sizce f/p olarak en iş görür hangisi aralarında açık ara fark olanı var mı veya hiç düşünmeden bunu al dediğiniz seri hangisi şimdiden teşekkürler
10 fe daha iyi

S10FE iyi, onu alamam dersen S9FE de ondan çok geri kalmaz. Diğerini asla alma.

Not: S10FE alacaksan 14500TL ye Amazon’da satılıyor oradan al.

Son düzenleme:
S10FE iyi, onu alamam dersen S9FE de ondan çok geri kalmaz. Diğerini asla alma.

Not: S10FE alacaksan 14500TL ye Amazon’da satılıyor oradan alma.
2K fark verip almaya değer mi peki asıl soru o

S10 Fan Edition

Geri