karar vermemde yardım edin

Niaron

80+
Reaksiyon skoru
151
Selam arkadaşlar şuanda kredi çekip xbox series s almayı planlıyorum elimde ryzen 5 3400g li ekran kartsız sistem var ancak xboxu alırsam bile evde olmicağım için 6 ay sonra kullanabilicem sadece fiyatı artar diye kredi çekmeyi dusunuyorum sizce ekran kartlı stoklarınımı bekleyeyim yoksa direk alayım mı bilgisayarı satıp üstüne biraz daha ekleyip xbox series x de almayı düsünuyorum bilemedim amacım 1080p 120 fps ama 120 fps icin 2 katı kadar para vermek çok içim el vermiyor

Selam arkadaşlar şuanda kredi çekip xbox series s almayı planlıyorum elimde ryzen 5 3400g li ekran kartsız sistem var ancak xboxu alırsam bile evde olmicağım için 6 ay sonra kullanabilicem sadece fiyatı artar diye kredi çekmeyi dusunuyorum sizce ekran kartlı stoklarınımı bekleyeyim yoksa direk alayım mı bilgisayarı satıp üstüne biraz daha ekleyip xbox series x de almayı düsünuyorum bilemedim amacım 1080p 120 fps ama 120 fps icin 2 katı kadar para vermek çok içim el vermiyor
Ekran kartı stoğu bekleyeceksen biraz fazla beklersin beklemek istiyorsan bekle hocam

Stok için beklemem nerdeyse 2 yıl bunu ben değil çip üreticileri diyor hesabını ona göre yap.

Faizler çok yüksek.

Ekran kartı stoğu bekleyeceksen biraz fazla beklersin beklemek istiyorsan bekle hocam
yani türkiyede yasioz ekran kartı stoklarının düzelmez ise bide xboxa ek vergi vs. getirirlerse hepten kötü olur o yüzden direk 3 4 ay vadeli kredi çekip şimdiden satın almayı planlıyorum xbox fiyatına rx 5500 xt de alabiliyorum ama 4000 tl ekran kartına veresim gelmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Faizler çok yüksek.
3 4 aylık vade ile alıcam o yüzden çok faiz binmiyor

yani türkiyede yasioz ekran kartı stoklarının düzelmez ise bide xboxa ek vergi vs. getirirlerse hepten kötü olur o yüzden direk 3 4 ay vadeli kredi çekip şimdiden satın almayı planlıyorum xbox fiyatına rx 5500 xt de alabiliyorum ama 4000 TL ekran kartına veresim gelmiyo
Stok hemen düzelmez hocam sadece bunu diyebilirim xbox mu alırsın 5500xt mi sana kalmış 2,el piyasaya da girebilirsin

Stok hemen düzelmez hocam sadece bunu diyebilirim xbox mu alırsın 5500xt mi sana kalmış 2,el piyasaya da girebilirsin
anladım fan sesinden kanser olmamak için xbox almayı düsunuyorum bide satarsam falan enazından en az zararla çıkarım

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri