Neler Yeni

karavana masaüstü pc kuracağım kasa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf baluk
yakın zamanda karavana yerleşeceğim ve masaüstü pc mi de yanıma alacağım ama karavan sürekli hareket edeceği için ekran kartı sallanıp kırılabilir ekran kartını sağlama almak için hangi kasayı önerirsiniz ekran karı yeri ayrı olan

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ekran kartı yeri ayrı olan derken neyden bahsettiniz anlamadım. Karavan hareket ederken kasayı yan çevirirseniz (ekran kartı anakartın üzerinde durucak şekilde) bir şey olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf baluk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı yeri ayrı olan derken neyden bahsettiniz anlamadım. Karavan hareket ederken kasayı yan çevirirseniz (ekran kartı anakartın üzerinde durucak şekilde) bir şey olmaz.
bu kasa gibi olan kasadan bahsediyorum ekran kartı yukarı kısımda kalıyor ve kasayı yan koyma şansım yok genelde of road yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence yolculuk ederken kasayı sıkıştırabilirsiniz masaların arasına gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Herhangi bir kassa alıp onu bir yere sabitlemeyi dene bence.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
yakın zamanda karavana yerleşeceğim ve masaüstü pc mi de yanıma alacağım ama karavan sürekli hareket edeceği için ekran kartı sallanıp kırılabilir ekran kartını sağlama almak için hangi kasayı önerirsiniz ekran karı yeri ayrı olan
en iyisi laptop almak BENCE

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ekran kartını dik tutabileceğin bir kasa arıyorsun anladığım kadarıyla, öyle belirtirsen ilk mesajda yardımcı olurlar :)

G.P.U

80+ Silver
Yatay bir kasa al

Top Bottom