95.000 Tl toplama pc önerisi

Arkadaşın attığı sistem daha iyi birincisi. İkincisi ise 4090 dediğin kart 8K'da bile sorunsuz çalıştıran bir kart. Sen 2K monitör bakıyorsun. Bu sisteme en az 4K monitör lazım.
 
Arkadaşın attığı sistem daha iyi birincisi. İkincisi ise 4090 dediğin kart 8K'da bile sorunsuz çalıştıran bir kart. Sen 2K monitör bakıyorsun. Bu sisteme en az 4K monitör lazım

arada sadece kasa farkı ve soğutucunun 360'lık olma farkı var, kasayı büyük seçmedim costom loop yapma fikri aklımda yok, monitor konusunda 4k içinde araştırma yapıcam fakat 20.000 tl den başlıyan fiyatlar var bence aşırıya kaçmak olur sonuçta sürekli 4k oyun oynamıyacağım.
 
arada sadece kasa farkı ve soğutucunun 360'lık olma farkı var, kasayı büyük seçmedim costom loop yapma fikri aklımda yok, monitor konusunda 4k içinde araştırma yapıcam fakat 20.000 TL den başlıyan fiyatlar var bence aşırıya kaçmak olur sonuçta sürekli 4k oyun oynamıyacağım.

Custom yapmana gerek yok zaten. Stok kullan o kasayı. ASUS'un son çıkardığı kasa bildiğim kadarıyla, en kaslısı.

Monitör içinse yine de 4K ısrarcısıyım. Hikayeli oyunlarda 4K ile muazzam görüntüler elde edersin. Ve dediğim gibi tekrar 4090 gerçekten çok güçlü bir kart. Oyun için fazla bile olabilir.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

Forum istatistikleri

Konular
1,195,295
Mesajlar
10,780,519
Üyeler
189,827
Son üye
bugraproo
Geri
Top