Neler Yeni

Karbon fiberle masa kaplamak iyi mi??

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
Abdullah abinin videosuda var yıllar önceye ait bende pvc düz beyaz masam var görüntüsü kötü bir hal almaya başladı karbon fiberle kapladığını gördüm ve hoşuma gitti sizce kaplamalı miyim sağlık bir şey mi?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Abdullah abinin videosuda var yıllar önceye ait bende pvc düz beyaz masam var görüntüsü kötü bir hal almaya başladı karbon fiberle kapladığını gördüm ve hoşuma gitti sizce kaplamalı miyim sağlık bir şey mi?
Zarari yok hos goruntu

equinoxx

80+ Bronze
Yani masana ne olabilir ki? Folyo alıp kaplayacaksın, sahte carbonda pek hoş durmuyor bilgin olsun. Bence boya al öyle boya.

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani masana ne olabilir ki? Folyo alıp kaplayacaksın, sahte carbonda pek hoş durmuyor bilgin olsun. Bence boya al öyle boya.
Dostum masaya bir şey olması değil konu yanlış belirttim galiba bazi yorumlarda kaplamanin hemen zarar gördüğü yırtıldığı falan yazılmış doğrumudur acaba diye yazdım

equinoxx

80+ Bronze
Dostum masaya bir şey olması değil konu yanlış belirttim galiba bazi yorumlarda kaplamanin hemen zarar gördüğü yırtıldığı falan yazılmış doğrumudur acaba diye yazdım
Ben tavsiye etmem carbon, dediğim gibi aşırı dandik oluyor. Piano black falan folyo alıp kapla bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,845
Üyeler
167,559
Son üye
derincestay