Neler Yeni

🔥İndirim Karcher K5 Power Control Basınçlı Yıkama Makinesi HB 10999 ₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
nightlessx
k3 bence biraz güçsüz 120 olduğundan ama bu tam ayarında görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
hakkı kaya
Bazen koltuk yıkama işi mi yapsam diye düşünüyorum ya bilen var mı nasıl yapılır kazançlı mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon ya koltuk yıkama makinesi sanmıştım
Hocam eniştem Karcher markasının koltuk yıkamak için olan modelini kullanıyor. 2 yıl önce ek iş için aldı ve haftasonları o makine ile bu işi yapıyor. Armut uygulamasına baya para verip müşteri bularak çevre yaptı ve artık eskiden yaptıranlar ve büyük ofislere gidiyor. Ek iş için imkan varsa yapılabilir ama zengin semtte çevre yapmak lazım

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam başka hangi marka/modeli tavsiye edersiniz?
130bar altı galiba çok kullanışlı olmuyor. Geçen hafta amazonda kitiyle birlikte 130bar bosch satılıyordu ama onu kaçırdım.
Hyundai HYB130P modelini önerebilirim 170 bar ve sorunsuz her işini görebilecek bir alet fiyatı hemen hemen konudaki makinayla aynı. Parça sıkıntısı da Karcher kadar olmaz bu makinada ayrıca. Sorun yaşayabileceğin tek şey hortumu olabilir bu fiyattaki makinaların ortak sorunu çok ince teflon bir hortum kullanılıyor bunu bir hortumcuya gidip 1000 TL civarına telli hortuma çevirtirseniz en az 5 yıl sorun yaşamadan kullanırsınız temiz kullandığınız sürece.

Freix

80+ Bronze
Hyundai HYB130P modelini önerebilirim 170 bar ve sorunsuz her işini görebilecek bir alet fiyatı hemen hemen konudaki makinayla aynı. Parça sıkıntısı da Karcher kadar olmaz bu makinada ayrıca. Sorun yaşayabileceğin tek şey hortumu olabilir bu fiyattaki makinaların ortak sorunu çok ince teflon bir hortum kullanılıyor bunu bir hortumcuya gidip 1000 TL civarına telli hortuma çevirtirseniz en az 5 yıl sorun yaşamadan kullanırsınız temiz kullandığınız sürece.
hocam nilfisk makineleri övenler gördüm bilginiz var mı? Önerir misiniz

bu iki makine aklımda var 150 bar olan fiyat olarak daha mantıklı geldi bana tavsiyeniz ne olur

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
hocam nilfisk makineleri övenler gördüm bilginiz var mı? Önerir misiniz

bu iki makine aklımda var 150 bar olan fiyat olarak daha mantıklı geldi bana tavsiyeniz ne olur
Bu marka pek eilme geçmedi ama fena durmuyor birkaç gün önce deneyimlediğim şu makinayı önerebilirim fiyat uygunluğu açısından basıncı baya hoşuma gitti. 500-1000 liralık kupon falan düşürürsen de mis gibi.

Freix

80+ Bronze
Bu marka pek eilme geçmedi ama fena durmuyor birkaç gün önce deneyimlediğim şu makinayı önerebilirim fiyat uygunluğu açısından basıncı baya hoşuma gitti. 500-1000 liralık kupon falan düşürürsen de mis gibi.
gercekten 195 bar verebiliyorsa mukemmel bu fiyata ama bir suphelendim

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
gercekten 195 bar verebiliyorsa mukemmel bu fiyata ama bir suphelendim
Açıklama da 160 bar yazıyor ama bu fiyat için yine de güçlüydü. 195 bar satış hilesi gibi bir şey galiba o hikayeyi tam bilmiyorum.

Freix

80+ Bronze
Açıklama da 160 bar yazıyor ama bu fiyat için yine de güçlüydü. 195 bar satış hilesi gibi bir şey galiba o hikayeyi tam bilmiyorum.
teknik datalardan baktim simdi nilfisk 170 nominalde 135bar max 170 bar, 150 olan nominalde 115 bar max 150 bar. bu urunde de ayni durum mevcut, su motorunda falan sikiniti cikmazsa guzel urunmus.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
teknik datalardan baktim simdi nilfisk 170 nominalde 135bar max 170 bar, 150 olan nominalde 115 bar max 150 bar. bu urunde de ayni durum mevcut, su motorunda falan sikiniti cikmazsa guzel urunmus.
Evet genel olarak beğendim.

Nefer26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mert
Bende daha önce Karcher K2 modeli vardı onu sattım "Bosch Universalaquatak 36V-100 4.0 Ah Tek Akülü Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi" aldım. Hem akülü hem de kapı önünde araç yıkama için yeterli tazyike sahip. Bu tür araç yıkama cihazları alıyorsanız orijinal köpük atma aparatlarının pek kullanışlı olmadığını bilmeniz lazım ayrıca durgun sudan yani bidondan veya kovadan su çekmek için de ayrıca bir hortum almanız gerekir. Ekstra masrafı da oluyor yani.

Top Bottom