Neler Yeni

Kardeşim 14 Yaşında Fakat Boyu 1,55

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Kardeşim 14 yaşında ve 1,55 boyunda arkadaşları kendinden uzun olduğu için çok kafasına takmaya başladı ne yapabilirim?O üzüldükçe bende üzülüyorum ve artık bir şeyler yapmak istiyorum

Ariseks

80+ Gold
Kardeşim 14 yaşında ve 1,55 boyunda arkadaşları kendinden uzun olduğu için çok kafasına takmaya başladı ne yapabilirim?O üzüldükçe bende üzülüyorum ve artık bir şeyler yapmak istiyorum
Senin yapabilceğim hiçbir şey yok daha çok uzun zaman var önünde birden boy atabilir ama söyle ona kafasına takmasın takarsa uzamayabilir psikolojik olarak

Benimki 13 yaşında 1,63,sizin kardeşinizde geç ergenlik problemi olabilir,kafaya takılçak bir şey değil sadece geç ergenleşiyorlar.Süt içsin ve et yesin boyu uzar,şu zamanlarda onun kilo alması lazım.

Tre-x

80+ Silver
aga kız mı erkek mi ? ( kızlar için normal bir boy ama bana göre kısa )

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki 13 yaşında 1,63,sizin kardeşinizde geç ergenlik problemi olabilir,kafaya takılçak bir şey değil sadece geç ergenleşiyorlsr.
Evet henüz ergenliğe girmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga kız mı erkek mi ? ( kızlar için normal bir boy ama bana göre kısa )
Erkek

Bol bol süt ve kırmızı et yesin yaşı daha küçük boy uzaması 20 yaşına kadar devam eder.
Seviyor zaten eti,sütü,yoğurdu,yumurtayı fakat uzamıyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

Erkek

Biraz daha beklesin 16-17 yaşına geldiğinde halen aynı ise doktora başvurun.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Benimki 13 yaşında 1,63,sizin kardeşinizde geç ergenlik problemi olabilir,kafaya takılçak bir şey değil sadece geç ergenleşiyorlar.Süt içsin ve et yesin boyu uzar,şu zamanlarda onun kilo alması lazım.
Bazen yazılar okuyorum hormon tesi yaptırsın diyorlar bu hormon testi dedikleri normal hormon testi mi yoksa doktor özel olarak mı istiyor bu hormon testini?

Erkek

Daha ergenliğe girmemiş,doktora gidilince büyük ihtimalle geç ergenleşme problemi konulur.Size kontrol yazarlar 3 yada 6 ayda bir gidersiniz doktorda takip eder.

Bazen yazılar okuyorum hormon tesi yaptırsın diyorlar bu hormon testi dedikleri normal hormon testi mi yoksa doktor özel olarak mı istiyor bu hormon testini?
Hormonlarda bozukluk varmı diye doktor kontrole gidince ister.Bpzukluk olması düşük bi ihtimal bozukluk olunca vucütda boydan başka değişik şekiller falan oluyor.

Daha ergenliğe girmemiş,doktora gidilince büyük ihtimalle geç ergenleşme problemi konulur.Size kontrol yazarlar 3 yada 6 ayda bir gidersiniz doktorda takip eder.

Hormonlarda bozukluk varmı diye doktor kontrole gidince ister.Bpzukluk olması düşük bi ihtimal bozukluk olunca vucütda boydan başka değişik şekiller falan oluyor.
Kısaca kafaya pek takmayın 17 yaşında falan yaşıtlarının boyuna gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,780
Üyeler
161,912
Son üye
mt2509
Top Bottom