Yardım Kardeşim için 144hz monitör lazım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,696
arkadaşlar düşük gecikmeli ghosting olma ihtimali düşük bir monitör lazım şuan ki aoc ghosting manyağı olmuş resmen kör ediyor ve maks 24 inç olursa bebek gibi olur

4 5 kn hocam nedense bildirim gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ikisindden biri alınır mı

hatta beyazı varmış

hatta beyazı varmış
Renk gamutu ve kontrastı üst seviye. Ghosting yok bu modelde.
AOC olmazsa:

knk aoc almam ya şuanda da aoc var memnunduk aslında ama ghosting manyağı oldu şuan monitör kör olursun oynarken tekrar olur diye pek sıcak bakmıyorum zamanla çıktı

f/p aramıyorum knk 5 e 6 ya kadar var bütçenin ktc de ne olduğu belirsiz güvenip alamam ben onu ama öneri için teşekkürler maks 6 ya kadar önerin varsa alabilirim ama ne kadar 6 ya yaklaşmazsa okadar iyi

knk aoc almam ya şuanda da aoc var memnunduk aslında ama ghosting manyağı oldu şuan monitör kör olursun oynarken tekrar olur diye pek sıcak bakmıyorum zamanla çıktı
KTC alabilirsin ozaman. Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu modlar 3 ve 4. seviye overdrive modu.

ktc de ne olduğu belirsiz güvenip alamam
Ne olduğu belirsiz bir marka değil. Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka. Bilibili (Çin sosyal medyası) sitesine girin binlerce KTC monitör incelemesi bulursunuz. Bizim bildiğimiz sosyal medyalarda incelemesini zor bulmazsınız. OLED ve Mini-LED monitörleri de var. Türkiye'de monitör ve televizyon markalarına da ürün üretiyorlar mesela iyi bildiğimiz Next televizyonlarını bu marka üretiyor.
Abdullah Hacıgül hocamızın inceleme videosu.

Ne olduğu belirsiz bir marka değil. Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka. Bilibili (Çin sosyal medyası) sitesine girin binlerce KTC monitör incelemesi bulursunuz. Bizim bildiğimiz sosyal medyalarda incelemesini zor bulmazsınız. OLED ve Mini-LED monitörleri de var. Türkiye'de monitör ve televizyon markalarına da ürün üretiyorlar mesela iyi bildiğimiz Next televizyonlarını bu marka üretiyor.
Abdullah Hacıgül hocamızın inceleme videosu.
anladım ama pivotta yokmuş bunda:(

hatta beyazı varmış
Vg24 ü alın kaliteli monitör

Asus'un ve MSI'ın alınabilir ucuz monitörü yok. Herşeyden kısmışlar. Rakiplerine göre çok düşük değerler sunuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri