Bütçe nedir?arkadaşlar düşük gecikmeli ghosting olma ihtimali düşük bir monitör lazım şuan ki aoc ghosting manyağı olmuş resmen kör ediyor ve maks 24 inç olursa bebek gibi olur
4 5 kn hocam nedense bildirim gelmediBütçe nedir?
Bütçe nedir?
Bütçe nedir?
4 5 kn hocam nedense bildirim gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
bu ikisindden biri alınır mı![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
hatta beyazı varmış![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3A-W 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Beyaz Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3A-W 23,8 inç Full HD monitör, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz IPS panele sahip.www.gaming.gen.tr
knk aoc almam ya şuanda da aoc var memnunduk aslında ama ghosting manyağı oldu şuan monitör kör olursun oynarken tekrar olur diye pek sıcak bakmıyorum zamanla çıktıRenk gamutu ve kontrastı üst seviye. Ghosting yok bu modelde.![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
AOC olmazsa:
f/p aramıyorum knk 5 e 6 ya kadar var bütçenin ktc de ne olduğu belirsiz güvenip alamam ben onu ama öneri için teşekkürler maks 6 ya kadar önerin varsa alabilirim ama ne kadar 6 ya yaklaşmazsa okadar iyiRenk gamutu ve kontrastı üst seviye. Ghosting yok bu modelde.![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
AOC olmazsa:
KTC alabilirsin ozaman. Gecikme ve overshoot durumunun en dengeli olduğu modlar 3 ve 4. seviye overdrive modu.knk aoc almam ya şuanda da aoc var memnunduk aslında ama ghosting manyağı oldu şuan monitör kör olursun oynarken tekrar olur diye pek sıcak bakmıyorum zamanla çıktı
Ne olduğu belirsiz bir marka değil. Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka. Bilibili (Çin sosyal medyası) sitesine girin binlerce KTC monitör incelemesi bulursunuz. Bizim bildiğimiz sosyal medyalarda incelemesini zor bulmazsınız. OLED ve Mini-LED monitörleri de var. Türkiye'de monitör ve televizyon markalarına da ürün üretiyorlar mesela iyi bildiğimiz Next televizyonlarını bu marka üretiyor.ktc de ne olduğu belirsiz güvenip alamam
anladım ama pivotta yokmuş bundaNe olduğu belirsiz bir marka değil. Çin'de çok popüler ve Samsung'a bile panel üreten bir marka. Bilibili (Çin sosyal medyası) sitesine girin binlerce KTC monitör incelemesi bulursunuz. Bizim bildiğimiz sosyal medyalarda incelemesini zor bulmazsınız. OLED ve Mini-LED monitörleri de var. Türkiye'de monitör ve televizyon markalarına da ürün üretiyorlar mesela iyi bildiğimiz Next televizyonlarını bu marka üretiyor.
Abdullah Hacıgül hocamızın inceleme videosu.
Vg24 ü alın kaliteli monitör4 5 kn hocam nedense bildirim gelmedi
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
bu ikisindden biri alınır mı![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
hatta beyazı varmış![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3A-W 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Beyaz Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3A-W 23,8 inç Full HD monitör, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz IPS panele sahip.www.gaming.gen.tr
İyi marka hocam tüm sistem asus benimAsusua da pek ısınamıyorum servis vs bakalım asus olabilir