MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- Bütçe
- 200
Belirttiğim bütçede en iyi F/P kablolu mouse önerisi istiyorum. Kardeşime alacağım için illa RGB olması şart değil.
Belirttiğim bütçede en iyi F/P kablolu mouse önerisi istiyorum. Kardeşime alacağım için illa RGB olması şart değil.
Biraz daha çık da almışken iyi bir şey al bence.
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bütçemi belirttim, 200TL.70 TL çıkabilirsen bu uygundur![]()
Asus Tuf M3 Gaming RGB Mouse Aura Sync 7000 DPI Fare Optik Fiyatı - Trendyol
ASUS Tuf M3 Gaming RGB Mouse Aura Sync 7000 DPI Fare Optik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O zaman önerim yokBütçemi belirttim, 200TL.
Amazon'da o fiyata bunu buldum ama bu nasıldır?![]()
HP Omen Vector Essential Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP Omen Vector Essential Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
IPS değeri ve DPI değeri güzel. Hızlanma değerini bulamadım ama. Kronik sorunu yoksa kağıt üstünde iyi mouse.
IPS 450
DPI 16K
6651 Sunplus sensörü varmış. 66 IPS değeri var. ÇOOOOOOOOOOOOOOOK kötü.Amazon'da o fiyata bunu buldum ama bu nasıldır?
Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu iyi diyorsunuz yani, öyle mi?6651 Sunplus sensörü varmış. 66 IPS değeri var. ÇOOOOOOOOOOOOOOOK kötü.
Essensial ile attığım ürün aynı mı bilmiyorum ama aynıysa iyi duruyor. Dediğim gibi forumlara incelemelere bir bakın belki kronik sorunu vardır. Sadece kağıt üstündeki verileri değerlendirdim.Bu iyi diyorsunuz yani, öyle mi?
Bunda da essential diyor zaten.Essensial ile attığım ürün aynı mı bilmiyorum ama aynıysa iyi duruyor. Dediğim gibi forumlara incelemelere bir bakın belki kronik sorunu vardır. Sadece kağıt üstündeki verileri değerlendirdim.