✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
ben cebimdeyken denize girmiştim çalışmıştı denemeden kimse kesin bir şey söyleyemez bir yerde denetsen daha iyi sonuç olurPapara Black kartım vardı. Ben Okuldayken Almış Yamultmuş ne yapmalıyım. Eski bir monitör vardı onun altına koydum düzelsin diye ama hâlâ yamuk düzelmiyor içinde 35tl vardı. Daha önce yaşayan var mı?
Elinle tersine buk duzelr kbkPapara Black kartım vardı. Ben Okuldayken Almış Yamultmuş ne yapmalıyım. Eski bir monitör vardı onun altına koydum düzelsin diye ama hâlâ yamuk düzelmiyor içinde 35tl vardı. Daha önce yaşayan var mı
atm de deneyin çalışmıyor ise 35 tl ile internetten alışveriş yapın. yenisi için müşteri hizmetlerine sorunPapara Black kartım vardı. Ben Okuldayken Almış Yamultmuş ne yapmalıyım. Eski bir monitör vardı onun altına koydum düzelsin diye ama hâlâ yamuk düzelmiyor içinde 35tl vardı. Daha önce yaşayan var mı?
Ara paparayı kartımı kaybettim de yenisini göndersinler.
ben cebimdeyken denize girmiştim çalışmıştı denemeden kimse kesin bir şey söyleyemez bir yerde denetsen daha iyi sonuç olur
Şimdi gittim çok şükür çalıştı teşekkürler hepinize. Olan kardeşime olduatm de deneyin çalışmıyor ise 35 TL ile internetten alışveriş yapın. yenisi için müşteri hizmetlerine sorun
Kardeşini döversen iyi gelebilir (düzelmiş o yüzden mantıklı taktik vermiyorum)Papara Black kartım vardı. Ben Okuldayken Almış Yamultmuş ne yapmalıyım. Eski bir monitör vardı onun altına koydum düzelsin diye ama hâlâ yamuk düzelmiyor içinde 35tl vardı. Daha önce yaşayan var mı?
sıkıntı olmaz dayak yer bidaha da böyle hareketlerde bulunmazŞimdi gittim çok şükür çalıştı teşekkürler hepinize. Olan kardeşime oldu
O kartı iptal edip yenisini sipariş et. En geç 1 haftaya getirirler.Papara Black kartım vardı. Ben Okuldayken Almış Yamultmuş ne yapmalıyım. Eski bir monitör vardı onun altına koydum düzelsin diye ama hâlâ yamuk düzelmiyor içinde 35tl vardı. Daha önce yaşayan var mı?