7/8 ne güzel dershane de geçti stressiz diAbi siz evde ne yaşıyonuz ben öyle ev ortamında bıkıp okula gitmek için can atarım
Kanka kardeşini zafer turizm otobüsüyle afganistana yollayalım azıcık ta t@l!b@nı ak 47 lerini kırsın (yiyorsa)Hocam ben yanlışlıkla ojesi kırılır Max o benim 2 monitör ümü kırar kulakligimi bozar telefonumu kaç kere 2. Kattan bahçeye fırlattı( geçen yaz telefon nanelerin içindeymiş sularken fark ettim) annem ve babamın eski telefonlarıda pert
Knk dövmesıkıntı orda ne kırsam sorgusuz alınıyor ona
ekranın yüzeyi kalkmış vicdansız üstüne meyve suyuda dökmüş bi tesellim kasaya gelmediği
Şunu yap 1 konuşma yaptığı haltın ne olduğunu anlar belki 2 onun sevdiği birşeyi 3 ailen evde yokken ağzına.....ben 15 kız kardeşim 13 eline telefonu verdiler bide numara aldılar kendisine tam ergen oldu çekilmiyor.
Biz de 1 tane var çok kötü sen 3 kişiye iyi dayanıyorsunBenim evde bunlardan 3 tane var bundan dolayı eşyalarımı saklıyorum. Laptop kullanıyorum ama yine almaya çalışıyorlar.
Odamız aynı keske ayrı olsa burda daOdanın kapısını kilitli tut ve kimseyi alma.