Neler Yeni

Kardeşim sigara içiyor nasıl bıraktırabilirz ?

NightWish2434

80+ Silver
Lavaboya giriyor ve artık babamdan mı çalıyor arkadaşları mı veriyorsa nalet şeyi artık yakıyor ve ben ondan sonra içeri girdim leş gibi is kokuyor eli dün korkuyordu anneme ilk defa denemek için içtim demiş yalan muhtemelen yazdan beri içiyor biz her dediğimizde kağıt yaktım falan diyordu yanıma yaklaştığında belli oluyor zaten annem çok üzüldü 50 yaşında kadının tansiyonu vs düştü çocuğun hâlâ umrunda değil gülüyor.

Babamın haberi yok
Kardeşim 12 yaşında 7.sinifa gidiyor dersleri falan berbat Instagram denen o gereksiz mecrayı kullanıyor oyun bağımlısı olsa daha iyi sevinirim yemin ederim öyle bişey olsa.

derslerim var yapamıyorum işte moralim bozuk çok fazla etkilendim mutsuzum şuanda yeni hobi vs kazandırmak işe yarar mı çukurdayım çocuğun umrunda değil mutlu mesut yaşıyor etkisi bizde.
Kanka ne yaparsan yap asla babana söyleme çocukta tramva olur hayatı dahada kötüleşir.
Bence en mantıklısı arkadaş çevresini kontrol etmen. Çoğunlukla okul çıkışı olur bu olaylar. Birde harçlık veriyorsanız vermeyi bırakın herşeyi evden yollayın. Bir yerden ona para gelirse de bir kumbara felan yapın yada annen saklasın parayı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşin acilen psikososyal destek alması lazım bende çevremde görüyorum sigara yaşı 10 a kadar bile düşmüş yazık günah hemen babana söyle ve çok acıl destek alsın büyük ihtimalle arkadaş ortamından etkilendi gerekirse okul bile değiştirin size o kadar söyleyeyim hayatımda en çok nefret ettiğim şey sigara abimler evde odada içiyor diye bilgisayar bile almıyorum

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben 10 a gidiyorum mesela arkadaşlarımın durumu daha kötü çünkü adamlar tenefüste içiyor her dakka içiyor ve ailesi bilmiyorum 1 yıldır Allah'a bilir 10 larca paket bitmiştir yanj

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
Bu yaşta sigaraya başladıysa sıkıntı kekolara falanda özeniyordur, şu anda bir şey yapmazsanız ileride sıkıntılı bir tip olur büyük ihtimalle

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Kanka ne yaparsan yap asla babana söyleme çocukta tramva olur hayatı dahada kötüleşir.
Bence en mantıklısı arkadaş çevresini kontrol etmen. Çoğunlukla okul çıkışı olur bu olaylar. Birde harçlık veriyorsanız vermeyi bırakın herşeyi evden yollayın. Bir yerden ona para gelirse de bir kumbara felan yapın yada annen saklasın parayı.
Hocam bu laftan anlamıyor ben bile acımasız oldum bir günde yani soyliyicem mecbur böyle gitmez hâlâ gülüyor kahkaha atıyor manyak herif

Golf 4 R32

80+ Silver
Ben 10 a gidiyorum mesela arkadaşlarımın durumu daha kötü çünkü adamlar tenefüste içiyor her dakka içiyor ve ailesi bilmiyorum 1 yıldır Allah'a bilir 10 larca paket bitmiştir yanj
Lisede içenler çok var zaten. Ama ortaokulda olmaması lazım. Herkes çocuğuna eğitim verebilse zaten.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Lisede içenler çok var zaten. Ama ortaokulda olmaması lazım. Herkes çocuğuna eğitim verebilse zaten.
Hocam ailemle alakalı olsa bende içerdim alakası yok bence bu mal ergence olan bir şey bu ***** dövme falanda yapmaya kalkar kar maskesi istiyordu geçen gün...

NightWish2434

80+ Silver
Hocam bu laftan anlamıyor ben bile acımasız oldum bir günde yani soyliyicem mecbur böyle gitmez hâlâ gülüyor kahkaha atıyor manyak herif
Adres ver geleyim aga bu ne ciddiyetsizlik. Ben 15 yaşımı geçtim daha 1 kere elime almadım. Almayı da asla düşünmüyorum. Instagram dm'lerine felan da bak.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
knk kendi yükler al bi tuşlu ver eline bana öyle yaptılar zamanında akıllandım
Tuşlu varda telefon bağımlısı değil pek faydası olmaz muhtemelen pek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adres ver geleyim aga bu ne ciddiyetsizlik. Ben 15 yaşımı geçtim daha 1 kere elime almadım. Almayı da asla düşünmüyorum. Instagram dm'lerine felan da bak.
Max türk ergen çocuk reelsleriyle dolu işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin bi ara keko merakı olur. Benimde vardı o zamanlar şaka gibi dçsxjösjxsxıkdxj :D
Kardeşinin kendi telefonu varsa ki bence o yaşta olmamalı. Elinden alın veya kısıtlama vs. veya kurcalayabilirsiniz.
Kırdı geçen gün benim telefonumdan bakıyorum her şeye

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Hocam babanıza söyleyin, gerekeni kendisi yapacaktır.

NightWish2434

80+ Silver
Max türk ergen çocuk reelsleriyle dolu işte
Aga benim abim olsa bile beni öldürür sen abilik korkunu sal üstüne birdaha içmeyeceksin içersen ağzınla burnun yer değiştirir vs. Dene bir şeyler durumu çok kötü. Böyle mutpezhel olmuşsa psikolok felan fayda etmez.

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Umarım düzelir çok erken bir yaş bu yazık gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular