Neler Yeni

Kardeşim sürekli Valorant'ı silip duruyor ne yapabilirim?

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Laf dinlemiyor ki bana bile tokat atmaya çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 Yaşında
Hmmm tam toxic yaşları laf dinlemez büyüyünce biraz akıllanır bende kardeşim sınava hazırlasın diye oyun oynatmıyorum :D

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Dosya şifreleme
  1. Bir dosyaya veya klasöre sağ tıklayın (ya da basılı tutun) ve Özellikler'i seçin.
  2. Gelişmiş düğmesini ve Verileri korumak için içeriği şifrele onay kutusunu seçin.
  3. Tamam'ı seçerek Gelişmiş Öznitelikler penceresini kapatın, Uygula'yı ve ardından Tamam'ı seçin.
Valorantı bir klasöre at. O klasörü şifrele. O arama yerinden sadece kısayolu silebilir.

fatyH

80+ Bronze
5-6 Kez silmiştir şimdiye kadar her defasında yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayar oynama hakkı da var yasaklayamam yani.(Ben olsam döverdim falan saçma sapan yorumlar yapmazsanız iyi olur.)
valorant dosyasını gizle silemesin bu kadar basit. Ben böyle saklamıştım hiç bakmayacağı bir dosyaya koy.

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
5-6 Kez silmiştir şimdiye kadar her defasında yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayar oynama hakkı da var yasaklayamam yani.(Ben olsam döverdim falan saçma sapan yorumlar yapmazsanız iyi olur.)
Vur bitane akıllansın:)

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Bence şifreli bir rar dosyası oluştur o rar dosyasını windows diye bir dosya oluşturup içine at

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kardeşin zaten silse silse en fazla kısayolu siler valorant'i tam silmesi için program kaldır'a girmesi lazım 6 yaşında çocuk onu beceremez zaten.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yusuf Karakaya
Kardom o senin yapmak istediklerini engelliyorsa sen de onunkileri engelle, ne oynuyorsa girmesini engelle (silerek, gizleyerek, şifreleyerek vs.)

Top Bottom