Masaüstünden valorant'a sağ tıkla özellikler de genele gel gizli diye işaretle.Arama kısmından buluyor ama nasıl gizleniyor tam anlamadım.
Masaüstünden valorant'a sağ tıkla özellikler de genele gel gizli diye işaretle.Arama kısmından buluyor ama nasıl gizleniyor tam anlamadım.
Kız mı erkek mi ?Laf dinlemiyor ki bana bile tokat atmaya çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 Yaşında
ErkekKız mı erkek mi ?
Hmmm tam toxic yaşları laf dinlemez büyüyünce biraz akıllanır bende kardeşim sınava hazırlasın diye oyun oynatmıyorumLaf dinlemiyor ki bana bile tokat atmaya çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 Yaşında
Off daha kötü erkek kardeşler dünyanın en kötü varlıkları hele bu yaşlarda hiç çekilmez en iyi çözüm gözünü korkutmak veya bir iki tane gizlice sallamak ensesine .Erkek
valorant dosyasını gizle silemesin bu kadar basit. Ben böyle saklamıştım hiç bakmayacağı bir dosyaya koy.5-6 Kez silmiştir şimdiye kadar her defasında yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayar oynama hakkı da var yasaklayamam yani.(Ben olsam döverdim falan saçma sapan yorumlar yapmazsanız iyi olur.)
Vur bitane akıllansın5-6 Kez silmiştir şimdiye kadar her defasında yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayar oynama hakkı da var yasaklayamam yani.(Ben olsam döverdim falan saçma sapan yorumlar yapmazsanız iyi olur.)
Kardom o senin yapmak istediklerini engelliyorsa sen de onunkileri engelle, ne oynuyorsa girmesini engelle (silerek, gizleyerek, şifreleyerek vs.)5-6 Kez silmiştir şimdiye kadar her defasında yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayar oynama hakkı da var yasaklayamam yani.(Ben olsam döverdim falan saçma sapan yorumlar yapmazsanız iyi olur.)
Arama yerinden Valorant yazıyor sonra sağ tık sonra kaldıra basıyor.Kardeşin zaten silse silse en fazla kısayolu siler valorant'i tam silmesi için program kaldır'a girmesi lazım 6 yaşında çocuk onu beceremez zaten.