VitoScaletta
80+ Gold
yanıyo knk bea1 fanlı kasalarda sistem yanmıyor kanka bea.
yanıyo knk bea1 fanlı kasalarda sistem yanmıyor kanka bea.
Denettirme şimdi kasadaki 6 fandan 5' ini sökerim bak.yanıyo knk bea
Teşekkür ederim. Sisteme karar verdim zaten. Sağolun yine de.Buarada attığım sistemi boşverin. Ekran kartı sıkıntılı modelmiş.
dene bakıyım sadece stok fan etkin olsun içeriye suda koy banyo yaparsın sonraDenettirme şimdi kasadaki 6 fandan 5' ini sökerim bak.![]()
kardeşiniz cs go lol pubg gibi online oyunlar oynuyosa bunların hiçbirini dert etmenize gerek yok ama benim bahsettiğim yer yüksek sistem isteyen AAA oyunlarBence o derece sıcak olmaz.![]()
işlemci 1600 12nm yapılıp alabilirsin : https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/Arkadaşlar selam. Kardeşime bilgisayar alacağım, çok istiyor ve haftaya çarşamba doğum günü. Ben günü gününe vermek istiyorum o yüzden hızlı sipariş hazırlayıp kargoya veren bir site önerisi olursa çok iyi olur.
Bir de 5000 TL monitör dahil bir sistem toplamanızı rica edeceğim. Çok teşekkür ederim şimdiden hepinize.
Hayır online oyun sevmiyor. Tek oyunculu seviyor. Hikayeli falan.kardeşiniz cs go lol PUBG gibi online oyunlar oynuyosa bunların hiçbirini dert etmenize gerek yok ama benim bahsettiğim yer yüksek sistem isteyen AAA oyunlar
çok iyi zaten kimse istemez cs go lol oynayan toxic kardeşHayır online oyun sevmiyor. Tek oyunculu seviyor. Hikayeli falan.
Konu yorumlarını okumadığını varsayıyorum. Zaten o kasayı alıyorum.işlemci 1600 12nm yapılıp alabilirsin : https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/
Kardeşimin toxic olduğunu nereden çıkardın?çok iyi zaten kimse istemez cs go lol oynayan toxic kardeş
cs go lol kitlesini bilmediğininden o yazıyı anlamaman normal kardeşine toxic falan demedim cs go lol oynayan kitlenin geneli toxic olduğundan öyle yazdımKonu yorumlarını okumadığını varsayıyorum. Zaten o kasayı alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşimin toxic olduğunu nereden çıkardın?
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım o zaman.cs go lol kitlesini bilmediğininden o yazıyı anlamaman normal kardeşine toxic falan demedim cs go lol oynayan kitlenin geneli toxic olduğundan öyle yazdım