Neler Yeni

Yardım Kardeşime Laptop Alıcam İkisi Arasında Kaldım

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
Bütçe
15000
Kardeşimin kazandığı okuldan laptop istemişler kardeşimde biraz oyun oynuyor iki tane buldum da hangisini alsam karar veremedim

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

korsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
yasin eski
monsteri tercih edebilirsin hep son nesın x50 serisi va rhemde teknık destek oarak daha iyi bence sitesinde bu model daha uygun olabılır

TİTAN.

80+ Platinum
Kardeşimin kazandığı okuldan laptop istemişler kardeşimde biraz oyun oynuyor iki tane buldum da hangisini alsam karar veremedim

Kanka arkadaşın attığını alabilrisin gayet güzel ilerde ona 8gb ram takarsın mis

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka arkadaşın attığını alabilrisin gayet güzel ilerde ona 8gb ram takarsın mis
ya zaten oynadığı oyunlar çok yüksek sistem istemiyor photoshop premiere falan da kullanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya zaten oynadığı oyunlar çok yüksek sistem istemiyor photoshop premiere falan da kullanmıyor
almışken iyisini alalım ilerde bende kullanırım

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka o zaman bu fiyatlarda alma ama bunu alırsan canınıda sıkmaz senin attığın excalibura o para verilmez ama kardeşin ilerde oyun oynamak isteyebilir kaç yaşında bilmiyorum ama atılan excalibur her türlü daha iyi geleceğe dönük

Byro76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kerim Kavak
rtx 3050 1080p için oldukça yeterli işlemci de fena değil sıcaklık değerlerini de araştırdıktan sonra casper notebooku alman iyi olur

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Excalibur ve monster ısınma sorunu var hocam ikisini de tavsiye etmem acer,lenovo,asuslara bakın.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sakın yukarıda atılan ve denilenlere kulak asma. Monster ve Casper ikisinde de ciddi sorunlar var. En iyi seçenek bu

Tek sıkıntısı bazı ağır oyunlarda adaptör yetmezliği çekebiliyor malum 135W adaptöre sahip. Ama onu da servise gönderip ücretsiz değişim sağlayabilirsin 170W ile.

TİTAN.

80+ Platinum
Sakın yukarıda atılan ve denilenlere kulak asma. Monster ve Casper ikisinde de ciddi sorunlar var. En iyi seçenek bu

Tek sıkıntısı bazı ağır oyunlarda adaptör yetmezliği çekebiliyor malum 135W adaptöre sahip. Ama onu da servise gönderip ücretsiz değişim sağlayabilirsin 170W ile.
Ahmet aga güzel demişsin hoş demişsin bu aklımdan tamamen çıkmış buda güzel

Top Bottom